Ράνια Θρασκιά : Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του γιου της

Ράνια Θρασκιά : Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια του γιου της

Ο Διονύσης έγινε 11 ετών!

Η Ράνια Θρασκιά και ο Ανδρέας Φωτόπουλος μπορεί να μην είναι πια μαζί, αλλά και για τους δύο προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους.
Η χθεσινή μέρα, μάλιστα, ήταν σημαντική, καθώς ο Διονύσης γιόρτασε τα 11α γενέθλιά του!

Ο μεγάλος της γιος, Διονύσης, ήρθε στον κόσμο τον Ιούλιο του 2009 και δύο χρόνια μετά γεννήθηκε και ο μικρός Κωνσταντίνος!

Η ίδια ως λάτρης των social media, θέλησε να μοιραστεί την γλυκιά στιγμή με τους θαυμαστές της, αλλά και για να δείξει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της στον πρίγκιπά της.

Έτσι, η Ράνια Θρασκιά του επιφύλασσε μία έκπληξη και συγκεκριμένα μία εντυπωσιακή τούρτα! Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της τούρτας σχολιάζοντας: «Το πιο μεγάλο της ζωής μου ταξίδι, εκτείνεται στο άπειρο…?».

toyrta dionisi

Η παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού δεν θέλει να εκθέτει τους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο στα social media.

Η Ράνια Θρασκιά μπορεί να μην δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών της στο διαδίκτυο, όμως κάθε χρόνο μας δείχνει τις υπέροχες τούρτες γενεθλίων τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ