Σοφία Καρβέλα : Η φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά που δεν έχεις δει ξανά

Σοφία Καρβέλα : Η φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά που δεν έχεις δει ξανά

Πόσο όμορφη φωτογραφία;

Ποια είναι η Σοφία Καρβέλα γνωρίζεις καλά, οπότε είναι κάπως περιττό να κάνουμε συστάσεις. Η κόρη της Άννας Βίσση, η οποία ουκ ολίγες φορές μας έχει εντυπωσιάσει με το κορμί της και τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Μερικές ημέρες πριν μάλιστα την είδαμε να ποζάρει μαζί με την μαμά της, συγκεντρώνοντας βέβαια άπειρα likes και σχόλια στο Instagram. Το account της μας προσφέρει πάντα πολύ χαρά και γέλιο, και η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε κάθε φορά που βλέπουμε φωτογραφία της. Όλοι έχουμε δει το κορμί της, άλλοι τη θεωρούν καλλίγραμμη και γυμνασμένη και άλλοι τη θεωρούν τρομακτικά αδύνατη.

Από εμάς θα ακούσεις πως έχει ένα φυσιολογικό κορμί, είναι όμως πολύ στεγνή και γυμνασμένη, κάτι που την κάνει να φαίνεται πολύ skinny. Ότι και να είναι, μιλάμε για μια κορμάρα, την οποία έχουμε δει πολλές φορές με μαγιό και όλες αυτές μας εντυπωσίαζε σα να ήταν η πρώτη φορά. Πριν από μερικές ώρες ανέβασε μια φωτογραφία που δεν έμοιαζε με καμία από όσες έχουμε δει τελευταία το προφίλ της.

Δεν μπορεί να μην έχεις δει τελευταία το «challenge accepted» που κυκλοφορεί στα social media, και πιο συγκεκριμένα στο Instagram. Μία γυναίκα προκαλεί μία άλλη και εσύ ποστάρεις στο account σου μία ασπρόμαυρη φωτογραφία σου αποδεχόμενη το challenge kai προκαλώντας άλλες φίλες σου να κάνουν το ίδιο.

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε φωτογραφία της από τότε που ήταν έγκυος, πιθανότατα στο πρώτο της παιδάκι, αν καταλάβαμε καλά από αυτό που έγραψε στο caption της. «Στις πιο δύσκολες και ευάλωτες στιγμές της ζωής μου είναι όπου βρήκα μαγεία. Ευχαριστώ που μου υπενθυμίσατε τη δύναμη των γυναικών», έγραψε στη λεζάντα της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ