O πατέρας της Meghan Markle ξαναχτυπά και τα βάζει με την κόρη του… ξανά

O πατέρας της Meghan Markle ξαναχτυπά και τα βάζει με την κόρη του… ξανά

Τα έβαλε με την κόρη και τον γαμπρό του

Περιμένουμε όσο τίποτα άλλο την βιογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην οποία έχει επισημανθεί πολλές φορές πως δεν έχουν δώσει συνέντευξη οι δύο royals. Απ’ ότι φαίνεται, το νέο αυτό βιβλίο έχει πέσει στα χεράκια του μπαμπά της Meghan Markle, Thomas, ο οποίος δεν έχασε χρόνο και έσταξε το φαρμάκι του.

Ο Τhomas, μίλησε στην εφημερίδα Sun και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είναι η χειρότερη δυνατή στιγμή για να γκρινιάζουν και να παραπονιούνται για όλα, γιατί οι άνθρωποι υποφέρουν από την πανδημία», είπε ο Markle ο οποίος συμπλήρωσε:

«Αγαπώ την κόρη μου αλλά δεν μου αρέσει αυτό που έχει γίνει».

Τα σχόλια του πατέρα της Markle έρχονται την στιγμή που όλος ο κόσμος περιμένει με αγωνία την έκδοση του βιβλίου «Finding Freedom» που αφορά στο γλυκόπικρο διαζύγιο του Harry και της Meghan με την βρετανική βασιλική οικογένεια.

Στο εν λόγω βιβλίο αναφέρεται πως ενώ η βασιλική οικογένεια πρότεινε στην Meghan να βοηθήσει και να προστατεύσει τον πατέρα της, η ίδια αρνήθηκε την βοήθεια αυτή και εννοείται πως τώρα που ο Markle έμαθε τα χαμπέρια, καθόλου δεν χάρηκε.

«Το γεγονός πως οι royals συμβούλεψαν την κόρη και τον γαμπρό μου να με βοηθήσουν αλλά εκείνοι αρνήθηκαν, είναι ένα απίστευτο νέο», τόνισε ο Thomas που μένει στο Rosarito του Μεξικό αυτή τη στιγμή.

Στο πολυαναμενόμενο βιβλίο πάντα αναφέρεται πως η Meghan εξακολουθεί να είναι έξαλλη με τον μπαμπά της, παρότι πιστεύει πως τα βρετανικά tabloid ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για το πώς εξελίχθηκε η σχέση πατέρα και κόρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ