H Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι έχασε 14 κιλά και είναι κάπως έτσι

H Πηνελόπη Αναστασοπούλου αποκάλυψε ότι έχασε 14 κιλά και είναι κάπως έτσι

Πιο αδύνατη και γυμνασμένη από ποτέ

Σίγουρα η καραντίνα βοήθησε την Πηνελόπη Αναστασοπούλου να αποκτήσει και πάλι το σώμα που είχε πριν τις δύο της εγκυμοσύνες. Η ηθοποιός που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Φώτη Μπερνάντο, μια υπέροχη οικογένεια, μέσα στηξν καραντίνα χαλάρωσε και οι δύο γονείς απόλαυσαν τον χρόνο που είχαν με τα δύο παιδιά τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι που έχει αποκτήσει δύο κόρες, την Λυδία και την Ηλέκτρα, είναι αφοσιωμένο στο μεγάλωμα των μικρών κοριτσιών αλλά στο διάστημα αυτό η Πηνελόπη αποφάσισε να φροντίσει και τον εαυτό της.

Η Αναστασοπούλου στον αέρα της εκπομπής Booth στο Open αποκάλυψε μάλιστα πως έχει χάσει 14 ολόκληρα κιλά. Μιλώντας με τον Μάκη Δελαπόρτα, η Πηνελόπη έκανε την αποκάλυψη:

«Έχω χάσει 14 κιλά. Να πούμε όμως γιατί; Γιατί εγώ αγαπούσα το σώμα μου και πριν και το αγαπώ και τώρα. Για σένα το έκανα, γιατί η αλήθεια είναι ότι επειδή μου ζήτησες να είμαι σε αυτή την παράσταση και μου ζήτησες να χορεύω και να τραγουδάω και να φοράω πολλά φτερά και με ήθελες λίγο σαν τις παλιές πρωταγωνίστριες μου είπες ότι ήθελες να αδυνατίσω και μπήκα στη διαδικασία και το έκανα και χαίρομαι πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρατηρώντας τον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram, θα δεις πόσο γραμμωμένη είναι πια η κοιλιά της και πόσο αδύνατο αλλά γυμνασμένο είναι το σώμα της μαμάς δύο κοριτσιών. Σίγουρα η Πηνελόπη είναι έμπνευση και για τις υπόλοιπες μαμάδες.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω και θα πειστείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ