Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν την ρώτησαν αν θα βιντεοσκοπούσε δικές της ερωτικές στιγμές

Έξαλλη η Δήμητρα Αλεξανδράκη όταν την ρώτησαν αν θα βιντεοσκοπούσε δικές της ερωτικές στιγμές

Η ανάρτησή της στο Instagram και η έντονη ενόχλησή στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής

Πικάντικη είδηση προσπάθησε να βγάλει ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από την εκπομπή του «Καλοκαίρι #Not» αλλά δεν του βγήκε.

Οι παρουσιαστές είχαν σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype καλεσμένη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και συζητούσαν μαζί της σχετικά με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Τότε ο Γκουντάρας έσπευσε να τη ρωτήσει εάν θα βιντεοσκοπούσε δικές της ερωτικές στιγμές. Το μοντέλο δεν έκρυψε την ενόχλησή του και απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα»; Ο παρουσιαστής της εκπομπής ξαφνιάστηκε λόγω της αντίδρασής της.

Η έντονη αντίδραση στα social media
Λίγο αργότερα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θέλησε να τοποθετηθεί μέσω των social media για τη συγκεκριμένη ερώτηση που δέχτηκε, την οποία χαρακτήρισε άστοχη.
Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα βίντεο και τόνισε: «Πραγματικά εκείνη τη στιγμή και λόγω πως ήμασταν live, δεν απάντησα όπως θα έπρεπε και απορώ και εγώ η ίδια με τον εαυτό μου. Αν θα έκανα ένα βίντεο… Δηλαδή θεωρείτε ότι η κοπέλα η συγκεκριμένη έκανε αυτό το βίντεο και το δημοσίευσε η ίδια; Και δεύτερον εσείς θα κάνατε ένα βίντεο που θα σας είχαν ρίξει κάτι στο ποτό; Τι τρέλα πουλάτε κάποιοι»;

Alexandraki_Stories1

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ