Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπεσε θύμα μεγάλης απάτης – Η οργισμένη ανάρτηση στο Facebook

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ έπεσε θύμα μεγάλης απάτης – Η οργισμένη ανάρτηση στο Facebook

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του ότι εδώ και πέντε μήνες έχει πέσει θύμα μιας μεγάλης απάτης, οι υπεύθυνοι της οποίας δεν λένε να τον αφήσουν ήσυχο.

Ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εμφανώς εκνευρισμένος, ανέφερε ότι του έχουν χακάρει το ρούτερ, τα laptops, τα κινητά του ενώ ελέγχουν τις κάρτες του, τους λογαριασμούς του, τα email και τα social media. Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ αποκάλυψε πως θα πάρει την υπόθεση στα χέρια του και δεν θα περιμένει να πάει στα δικαστήρια, καθώς η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

 

«Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου. Και έχει και το θράσος να με απειλεί , ότι θα μου κάνει μήνυση, εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανίβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως…», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ