Εριέττα Κούρκουλου: Ο εντυπωσιακός γάμος και η λαμπερή μητέρα Μαριάννα Λάτση

Εριέττα Κούρκουλου: Ο εντυπωσιακός γάμος και η λαμπερή μητέρα Μαριάννα Λάτση

Φυσικά και ήταν ένας λαμπερός γάμος. Το Αγράρι της Μυκόνου κατακλύστηκε από το ελληνικό και διεθνές τζετ σετ για τον γάμο της χρονιάς. Τον γάμο της κόρης της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττας.

Η Εριέττα Κούρκουλου και ο αγαπημένος της, επιχειρηματίας Βύρωνας Βασιλειάδης, ενώθηκαν με τα γαμήλια δεσμά κρατώντας το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν απίστευτα και δεν επέτρεπαν σε κανέναν να πλησιάσει ούτε να βγάλει φωτογραφίες.

Το μυστήριο έγινε σε ένα μικρό εκκλησάκι στην παραλία του Αγραρίου που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά και την χρυσαφένια του αμμουδιά.

Αρχικά το ζευγάρι είχε αποφασίσει ο γάμος να γίνει στο Δεσποτικό, ένα νησάκι ανάμεσα στην Πάρο και την Αντίπαρο, αλλά τελικά αποφάσισαν να τον κάνουν στην Μύκονο.

Η 27χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου έφτασε στην εκκλησία με καΐκι στις 8 το βράδυ και έλαμπε μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της από τον Vretto Vrettako.

Κουμπάροι ήταν η κολλητή φίλη της νύφης, Μαριάννα, και ο Βαγγέλης Τσουκαλάς.

Λαμπερή και υπέρκομψη όπως πάντας η Μαριάννα Λάτση, η οποία συνόδευε την Εριέττα και την παρέδωσε στον γαμπρό.

Μετά την ανταλλαγή των όρκων αιώνιας αγάπης και πίστης, οι νεόνυμφοι δεξιώθηκαν τους 100 περίπου καλεσμένους τους στην παραλία του Αγραρίου, η οποία είχε διαμορφωθεί και στολιστεί καταλλήλως για την περίσταση. Ντισκομπάλες ήταν διάσπαρτες στην άμμο.

Το γαμήλιο γλέντι περιλάμβανε vegan μενού, σκηνοθετημένο πρόγραμμα με φαντασμαγορικά βεγγαλικά και live εμφάνιση του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση μαζί με την ροκ μπάντα 1550.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ