Διασυρμός alert : Η wikipedia «πρόδωσε» την Meghan & η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου

Διασυρμός alert : Η wikipedia «πρόδωσε» την Meghan & η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου

Η... άβολη αλήθεια που προκαλεί σχόλια!

Tην έχουν αποκαλέσει αριβίστρια, φιλόδοξη και συμφεροντολόγα. Αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν αυτή που ήθελε σαν τρελή να βγει ραντεβού με τον πρίγκιπα Harry, και τελικά τα κατάφερε, ίσως οι παραπάνω χαρακτηρισμοί να μην είναι υπερβολικοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και… αρνητικοί. Εξάλλου δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε χαρακτήρες αλλά για να μεταφέρουμε ειδήσεις.

Και επειδή η Meghan είναι σαφέστατα ένα πρόσωπο που πουλάει σαν τρελό, οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς δεν την αφήνουν σε χλωρό κλαρί. Πιο πρόσφατο παράδειγμα λοιπόν, είναι η περιγραφή της στη Wikipedia, η οποία ως γνωστόν διαθέτει πληροφορία για ό, τι τραβάει η όρεξή σου.

Τα τσακάλια της Μεγάλης Βρετανίας λοιπόν, σύγκριναν την περιγραφή της Meghan κάποιες μέρες πριν ανακοινωθεί επίσημα ο δεσμός της με τον Harry, και κάποιες μέρες αφού έγινε η ανακοίνωση. Και ενώ το πρόσωπο παρέμενα το ίδιο, η περιγραφή είχε αλλάξει… άρδην, πάντα προς το πιο σοφιστικέ και «ψαγμένο».

«Hθοποιός, μοντέλο και ομιλήτρια (ουσιαστικά η περιγραφή είναι spokemodel που αναφέρεται σε ένα άτομο που μιλάει εκ μέρους οργανισμών ή εταιρειών)», ήταν η περιγραφή πριν την… αποκάλυψη και «Ηθοποιός, ακτιβίστρια, ανθρωπίστρια και ιδρύτρια του TIG (lifestyle blog)», μετά την αποκάλυψη!

Υποθέτουμε ότι η ίδια, ή ίσως κάποια πρόσωπα του Παλατιού θεώρησαν σωστό να υπάρχει ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της ένα «ακτιβίστρια» και «ανθρωπίστρια», χαρακτηρισμούς που δεν αμφισβητούμε, απλώς αναρωτιόμαστε γιατί δεν υπήρχαν λίγες μέρες πριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ