Η παραλία των Κυθήρων που είναι γλυκιά σαν μέλι

Η παραλία των Κυθήρων που είναι γλυκιά σαν μέλι

Ένας μικρός, απομονωμένος, γραφικός κόλπος από τις ομορφότερες ακτές του νησιού- Δείτε τις φωτογραφίες

Από το όνομά της και μόνο σου παρακινείται η περιέργεια να την επισκεφτείς και να ανακαλύψεις από κοντά ποιος ήταν ο λόγος που η συγκεκριμένη παραλία στο νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού ονμάστηκε Μελιδόνι.

Κατηφορίζοντας έναν απότομο χωματόδρομο με στροφές -συνδέει την παραλία με το χωριό Δρυμώνας- μπροστά σας απλώνεται ένας μικρός, γραφικός κόλπος που «βλέπει» στο νησάκι της Χύτρας ακριβώς απέναντι.

Βρίσκεστε στο υπέροχο Μελιδόνι, στους πρόποδες του βουνού της Αγίας Ελέσας, μία ονειρική παραλία που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις τρεις καλύτερες και πιο όμορφες των Κυθήρων. Με γαλαζοπράσινα, δροσερά, βαθιά νερά και χρυσαφένια αμμουδιά σε συνδυασμό με ψιλό βότσαλο, η ακτή αποτελεί αγαπημένη επιλογή των «θαμώνων» του νησιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εδώ, παρουσιάζει και ο βυθός, γι αυτό όσοι είστε λάτρεις της εξερεύνησης του βυθού της θάλασσας μην παραλείψετε να πάρετε μαζί σας και τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως μάσκες και βατραχοπέδιλα.

Στην παραλία λειτουργεί καντίνα, που παρέχει ομπρέλες και ξαπλώστρες στους λουόμενους, ενώ οι ιδιοκτήτες της υποδέχονται τους επισκέπτες της ακρογιαλιάς με κέρασμα! Να είστε σίγουροι ότι μόλις βρεθείτε εδώ, το Μελιδόνι θα σας κάνει να κολλήσετε σαν να έχει μέλι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ