Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ολόγυμνη στην πισίνα και με επιχειρήματα

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ολόγυμνη στην πισίνα και με επιχειρήματα

Αναστάτωσε το Instagram με τις γυμνές φωτογραφίες της στην επιφάνεια του νερού. "Γυμνοί κι ελεύθεροι! Έτσι πρεπει να είμαστε", αναφέρει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Μια εντυπωσιακή ανάρτηση που περιλαμβάνει τέσσερις φωτογραφίες της έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που ανέβασε, η πολυσυζυτημένη και εντυπωσιακή Ευρυδίκη ξαπλώνει ολόγυμνη πάνω στην επιφάνεια του νερού σε μια πισίνα και απολαμβάνει τον ήλιο.

Ποζάρει χωρίς το μαγιό της, έχοντας μόνο μερικά τριαντάφυλλα στο στήθος της, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που η πρώην παίκτρια ποζάρει γυμνή, αφού πριν από λίγο καιρό είχε δημοσιεύσει παρόμοια καρέ από την παραλία.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αναφέρει πως όταν είμαστε γυμνοί αισθανόμαστε ελεύθεροι, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Γυμνοί κι ελεύθεροι! Έτσι πρεπει να είμαστε. Το είπε κ ο κύριος Θανάσης Ευθυμιάδης και κάτι ξέρει, γιατί ο παλιός είναι αλλιώς κι ο νέος είναι ωραίος! Εξάλλου όπως λέει εκείνος, ένας Σοφός είπε πως «ό,τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραζώνει». Αχ ποσό συμφωνώ! Δοκιμάστε το είναι ιαματικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ