Λυμπεράκης :  «Eίμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στον ΟΦΗ» (vid)

Λυμπεράκης : «Eίμαι ενθουσιασμένος που ανήκω στον ΟΦΗ» (vid)

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι το 12ο απόκτημα της κρητικής ομάδας και σε συνέντευξη του ανέλυσε τους λόγους που τον έπεισαν να υπογράψει στους Κρητικούς.

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο 22χρονος αμυντικός, είναι γεννηθείς στις 5 Ιουνίου 1998 στην Καβάλα, έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο, στον ΑΟ Καβάλας.

Το καλοκαίρι του 2019 αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, με τον οποίο μέτρησε συνολικά 23 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις. Έχει χριστεί διεθνής με την ομάδα U21 της χώρας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Οδυσσέα Λυμπεράκη:

«Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε μια τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδας όπως ο ΟΦΗ και ανυπομονώ να ξεκινήσω να αγωνίζομαι. Από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, με κέρδισε η σοβαρότητα και το πλάνο της ομάδας που δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά σαν εμένα για να κάνω το παραπάνω βήμα. Στόχος της σεζόν είναι η ομάδα να κάνει όσο το δυνατό καλύτερη πορεία και να πετύχουμε στο τέλος αυτά που έχουμε θέσει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ