Οι φανέλες του Πανιωνίου στη Γ΄Εθνική (pics)

Οι φανέλες του Πανιωνίου στη Γ΄Εθνική (pics)

Τις φανέλες του για την νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε ο Πανιώνιος.

Τα αποκαλυπτήρια των δύο νέων εμφανίσεων που θα φορούν οι παίκτες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποκάλυψε ο Πανιώνιος.

Η πρώτη η οποία θα είναι και η βασική φανέλα, θυμίζει κάτι από τις κλασικές των «κυανέρυθρων». Κόκκινη φανέλα, μπλε σορτσάκι και κόκκινη κάλτσα.

Η δεύτερη θα είναι λευκή με κόκκινη και μπλε διαγώνια ρίγα και άσπρό σορτσάκι, ενώ άσπρες θα είναι και οι κάλτσες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την σελίδα της μπουτίκ των «κυανέρυθρων»:

Αυτές είναι οι δύο νέες αγωνιστικές εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., οι οποίες θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τη μπουτίκ του Συλλόγου, από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου.

Αρχής γενομένης από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, όλες οι εμφανίσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος ανδρών που θα πωλούνται από τη μπουτίκ (και μέχρι να ιδρυθεί και πάλι Π.Α.Ε.), θα έχουν πάντα στην πλάτη το νούμερο «12».  Το νούμερο όλων μας.  Γιατί ο 12ος παίκτης μίας ομάδας θα είναι πάντα ο κόσμος της.  Απλά στη δική μας περίπτωση το ρητό αυτό δεν ισχύει μόνο στα λόγια αλλά γίνεται και πάλι πράξη.  Και ξεκινάμε όλοι μαζί #ApoTinArxi

#ApoTinArxi, που το δύσκολο αυτό ξεκίνημα μας βρίσκει όλους ενωμένους.  Αυτή η συσπείρωση όλης της κυανέρυθρης οικογένειας που πάντα στα δύσκολα προστάτευε τον Σύλλογο και του έδινε τη δύναμη να ξεπερνά τις κακουχίες.

#ApoTinArxi, με τον Δημήτρη που ανέλαβε να βγει μπροστά, τον Γιάννη και τον Νίκο που ξεκινούν με μια χούφτα 19χρονα, τον Δημήτρη που τους δείχνει το δρόμο και τον ερασιτέχνη που χωρίς ποτέ να το ζητήσει βρέθηκε με μία ποδοσφαιρική ομάδα ανδρών και καλείται να σηκώνει το βάρος της.  Και τόσους άλλους…

#ApoTinArxi, και μέχρι τον τελευταίο φίλαθλο που με το υστέρημα του ίσως μπορέσει να  αγοράσει ένα διαρκείας, ξέροντας ότι για αρκετό καιρό ακόμα  ίσως δε θα μπει στο γήπεδο,  και τον Πανιώνιο φίλαθλο του εξωτερικού που θα πάρει διαρκείας χωρίς να το χρησιμοποιήσει ποτέ.

#ApoTinArxi, θα ανεβάσουμε και πάλι τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ. εκεί που η ιστορία του ορίζει ότι πρέπει να βρίσκεται.

Και όταν με το καλό τα καταφέρουμε ένα είναι σίγουρο. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει η νέα Π.Α.Ε., πριν από τη σέντρα του πρώτου της αγώνα θα είναι (σε μία τελετή αφιερωμένη στον κόσμο) να αποσύρει για πάντα τη φανέλα με το νούμερο 12 και να μην την φορέσει ξανά κανένας παίκτης του Πανιωνίου.  Το νούμερο 12 θα κρεμαστεί στον 4ο ιστό του γηπέδου και θα ανήκει για πάντα σε όλους εμάς.

ΥΓ: Το σύνολο του κέρδους που προκύπτει από την πώλησή των επίσημων εμφανίσεων θα αποδίδεται ως οικονομική ενίσχυση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ανδρών του Συλλόγου.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ