Ολυμπιακός: Καραταΐδης και Βούζας είδαν το Κισσαμικός-ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Καραταΐδης και Βούζας είδαν το Κισσαμικός-ΟΦΗ

Ο Διευθυντής της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας και ο προπονητής της ομάδας Νέων «τσέκαραν» τους παίκτες που έχουν βγει από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού και αγωνίζονται στον Κισσαμικό.

Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι ανάμεσα στον Κισσαμικό και τον ΟΦΗ, για την 27η αγωνιστική της Football League, είχαν ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Κυριάκος Καραταϊδης και ο προπονητής της ομάδας Νέων, Βασίλης Βούζας.

Οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας «τσέκαραν» τους παίκτες που έχουν βγει από τα «σπλάχνα» του Ολυμπιακού και πλέον αγωνίζονται στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη φανέλα του Κισσαμικού. Ο Κυριάκος Καραταΐδης και ο Βασίλης Βούζας, οι οποίοι βρίσκονται στην Κρήτη λόγω του παιχνιδιού της Κ17 με τον Πλατανιά, «τσέκαραν» τους Ξύδα και Σάλιακα, αλλά και τους υπόλοιπους πρώην «ερυθρόλευκους», οι οποίοι διαπρέπουν στη Football League και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Κισσαμικού.

Αντίθετα, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Νίκος Τοπολιάτης και ο προπονητής της Κ-15, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ταξίδεψαν στην Λαμία και παρακολούθησαν τον τελικό του Πρωταθλήματος  της Σούπερ Λίγκας Κ15 ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ