Στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ!

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τρίπολης, Νίκος Γαλανακόπουλος τα... είπε με τον Αμερικανό Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ στο Λονδίνο.


Στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης στο γραφείο του Ντόναλντ Τραμπ! | to10.gr

Η ειδηση είναι 100% αληθινή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ναι, ένα από τα βασικά στελέχη της διοίκησης του Αστέρα Τρίπολης… τρύπωσε στο γραφείο του Πλανητάρχη, Ντόναλντ Τραμπ και φωτογραφήθηκε μαζί του. Αφού πρώτα συζήτησε μαζί του σημαντικά ζητήματα, όπως το πώς θα λυθεί το επιθετικό πρόβλημα των Αρκάδων και πότε το καμάρι της Τρίπολης θα κάνει πορεία πρωταθλητισμού…

Ναι, ο Νικος Γαλανακόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα βρέθηκε στο γραφείο του προέδρου της Αμερικής, με τη… μικρή διαφορά ότι δεν επρόκειτο για το… πραγματικό Οβάλ Γραφείο, αλλά για το κέρινο ομοίωμά του, που φιλοξενείται στο μουσείο «Madame Tussauds» του Λονδίνου.

Ο υπεύθυνος μεταγραφών του Αστέρα, όπως και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Μποροβήλος, εκπροσώπησαν τους Αρκάδες στο WyScout Forum 2017, που διοργανώθηκε στην αγγλική πρωτεύουσα και στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο τους βρήκαν την ευκαιρία να «συναντήσουν» από κοντά όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες που φιλοξενούνται στο Μουσείο Κέρινων ομοιωμάτων της «Madame Tussauds».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο