ΠΑΟΚ Κ20 – Λεβαδειακός Κ20 4-2

ΠΑΟΚ Κ20 – Λεβαδειακός Κ20 4-2

Οι Νέοι του Δικεφάλου νίκησαν τον Λεβαδειακό στην Τούμπα και πανηγύρισαν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας Κ20.

Στα ασπρόμαυρα βάφτηκε το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας Κ20! Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία πραγματοποίησαν μια σπουδαία χρονιά και κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Οι μικροί του Δικεφάλου την Κυριακή νίκησαν με 4-2 τον Λεβαδειακό και γιόρτασαν μαζί με τον κόσμο τους την κατάκτηση του τίτλου. Μετά το τέλος του παιχνιδιού μάλιστα οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έκαναν το γύρο του θριάμβου και σήκωσαν στον ουρανό της Τούμπας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Γκολ και θέαμα στο πρώτο μέρος

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και στο 7’ απείλησαν την εστία του Λεβαδειακού με τον Κόζακ. Η κεφαλιά του νεαρού μεσοεπιθετικού, ωστόσο, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 12’ οι Βοιωτοί κόντρα στη ροή του αγώνα άνοιξαν το σκορ και έκαναν το 1-0 στην Τούμπα. Η απάντηση του Δικεφάλου, όμως, ήταν άμεση, με τους «ασπρόμαυρους» στο 19’ να ισοφαρίζουν σε 1-1 με τον Μαρκόφσκι.

Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων κράτησαν μόλις για 2 λεπτά, καθώς στο 21’ ο Παπαδόπουλος νικήθηκε για δεύτερη φορά και ο Λεβαδειακός έκανε το 2-1. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο, όπως και στο 1-0, έτσι και στο 2-1 απάντησε άμεσα και έφερε εκ νέου το ματς στα ίσια. Στο 25’ ο Λύρατζης έβγαλε ωραία σέντρα στον Γκαργκαλατζίδη και αυτός με κεφαλιά έκανε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων. Στο 62’ οι προσπάθειες των παικτών του ΠΑΟΚ έφεραν αποτέλεσμα, με τον Μαρκόφσκι να σκοράρει σε κενή εστία για το 3-2. Στο 72’ ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 4-2 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Δικεφάλου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναζαν ρυθμικά «Να τοι, να τοι οι πρωταθλητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ