Νίκη και πρόκριση για τις κορασίδες του Άρη

Νίκη και πρόκριση για τις κορασίδες του Άρη

Στην επόμενη φάση του Kυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκαν οι παίκτριες του Άρη.

Το άνετο «διπλό» επί της Δόξα Δράμας με 4-0 χάρισε στις κορασίδες του Άρη την πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου.

Η ανακοίνωση του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος αναφέρει τα εξής:

«Πολύ καλή εμφάνιση από όλα τα κορίτσια του ΑΡΗ που δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα της Δόξας Δράμας 2016. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά η ομάδα μας επέβαλε πλήρως το ρυθμό της και με καλή ανάπτυξη έφτανε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία!

Το πρώτο γκολ σημειώθηκε από την Ευαγγελία Μουστάκη, με σουτ, στο 16′ μετά από λάθος της άμυνας της Δράμας Στο 25′ οι κίτρινες αφού επέβαλλαν πλήρως το ρυθμό τους διπλασίασαν τα τέρματα με την Δήμητρα Παρούση με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο 35′ η ίδια παίκτρια με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου δίνοντας πρόωρα τέλος στην έκβαση του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι κίτρινες μπήκαν δυνατά και στο 48′ με την Δήμητρα Παρουση, με σουτ, έκαναν το 4-0 σε φάση διάρκειας. Έτσι,η Δήμητρα Παρούσε πέτυχε χατ τρικ.

Να σημειωθεί ότι οι κίτρινες είχαν και τρία δοκάρια με τις Ευαγγελία Μουστάκη, Πηνελόπη Αναστασιάδου και Δήμητρα Κρομύδα. Μετά το 4ο γκολ οι κίτρινες έριξαν τον ρυθμό τους και έφτασαν εύκολα στην νίκη επί της Δόξας Δράμας με σκορ 0-4.

Έτσι, οι κορασίδες του ΑΡΗ με την νίκη τους αυτή πήραν την πρόκριση στην επόμενη Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Κορασίδων 2017-2018. Επόμενος αγώνας για τις κορασίδες του ΑΡΗ είναι στις 20/5/2018 εκτός έδρας εναντίον των Αετών Θεσσαλονίκης 2015,για την Γ’ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Κορασίδων 2017-2018.

ΑΡΗΣ(Κολλήγα,Τσιγγελίδου):Κιουρτσή(τερματοφύλακας), Σοφιολάκη, Νικολαΐδου, Κούρο, Γεωργαλά,Παρούση(70’ Μαχαιρίδου) ,Μουστάκη, Κρομύδα(60’ Παναγιωτίδου), Αντωνιάδου(55’ Τζήσιου), Νταφοπούλου,Αναστασιάδου(65’ Σταμούλη).

Αποστολή:Γρηγοριάδου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ