Ολυμπιακός: Πρωταθλητές οι Προπαίδες της Σχολής Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός: Πρωταθλητές οι Προπαίδες της Σχολής Θεσσαλονίκης

Ο προπονητής της Σχολής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, αφιέρωσε τον τίτλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη - «Είναι αφιερωμένο στον Πρόεδρο μας, που δέχεται πόλεμο και αυτός μένει δυνατός», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μια ακόμα επιτυχία για τη Σχολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, καθώς οι Προπαίδες της «ερυθρόλευκης» σχολής κατέκτησαν για 3η σερί χρονιά τον τίτλο στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ Μακεδόνιας. Στον τελικό οι μικροί άσοι του Ολυμπιακού νίκησαν την Ακαδημία του Ντίνου Κούη με 3-0 και παρέμειναν για τρίτη σερί χρονιά στην κορυφή.

Η ομάδα των Προπαίδων αποτελείται από τους: Γρίβα Β., Δριγκάκη Ηλ., Ηλιόπουλο Αρ., Καλό Ι., Καρπούζη Π., Κοντονικολάου Κ., Μπάκα Γ., Παπάζογλου Μ., Πεΐτση Β., Σερεμετίδη Αν., Χουρμουζιάδη Ι., Χοχλάκη Αλ., Dhimollari D., Havaraj R., & Karaj Em, με προπονητές τους Παπαδόπουλο Παναγιώτη και Παπαδόπουλο Γρηγόρη.

Επικεφαλής της Σχολής είναι ο Γιώργος Χοχλάκης, ενώ ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Γούναρης, βρίσκεται δίπλα στα μικρά παιδιά, αλλά και στους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» σχολής που εδρεύει στη συμπρωτεύουσα. Ο προπονητής της Σχολής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, μίλησε για την επιτυχία των Προπαίδων και αφιέρωσε τον τίτλο στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε τον Γιώργο Παύλου, αλλά και τον Βασίλη Νάνο για τη βοήθειά τους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Το πρωτάθλημα ήρθε μέσα από σκληρή και ομαδική δουλειά, της διοίκησης, των προπονητών, των γονέων και φυσικά των παιδιών. Είναι αφιερωμένο στον Πρόεδρο μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που δέχεται πόλεμο και αυτός μένει δυνατός και κάνει κάθε ημέρα πιο μεγάλο τον Ολυμπιακό.

Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη να είναι σίγουρος ότι θα κρατάμε ψηλά τη σημαία του Ολυμπιακού και θα του αφιερώσουμε και άλλες κούπες. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Γιώργο Παύλου αλλά και τον κ. Βασίλη Νάνο για όσα κάνουν καθημερινά για εμάς και για τα παιδιά μας».

Δείτε φωτογραφίες: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ