Τζιοβάνι: «Στην Ελλάδα πέρασα έξι από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου» (pics)

Τζιοβάνι: «Στην Ελλάδα πέρασα έξι από τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου» (pics)

Ο Βραζιλιάνος «μάγος» έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση στο «Σταύρος Νιάρχος» κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξη των προσφύγων - Μοίρασε χαμόγελα και αποθεώθηκε.

Στη χώρα μας, όπου μεγαλούργησε φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού, βρίσκεται ο Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα. Ο αγαπημένος «μάγος» των Ελλήνων φιλάθλων, το μεσημέρι της Κυριακής έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο «Σταύρος Νιάρχος» και γνώρισε για μια ακόμα φορά την αποθέωση!

Ο παλαίμαχος άσος βρίσκεται στην Αθήνα ως εκπρόσωπος της Μπαρτσελόνα, για το σεμινάριο κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξης των προσφύγων, που συνδιοργάνωσαν οι Καταλανοί μαζί με το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Ο Τζιοβάνι μοίρασε απλόχερα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και δήλωσε χαρούμενος που βρίσκεται στην Ελλάδα. «Εδώ πέρασα έξι από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας και της ζωής μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Τζιοβάνι:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι εδώ. Το ξέρετε ότι λατρεύω την Ελλάδα. Άλλωστε εδώ πέρασα έξι από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας και της ζωής μου κι είναι ιδιαίτερο κάθε φορά που επιστρέφω στη χώρα σας, όπου είχα τη τύχη ο κόσμος να μου δείχνει την αγάπη του με κάθε ευκαιρία».

Για την αγάπη του για τα παιδιά: «Ξέρετε επίσης ότι έχω τρομερή αδυναμία στα παιδιά. Γι’ αυτά είμαστε εδώ. Αυτά είναι το μέλλον. Όχι μόνο στο άθλημα αλλά και στην κοινωνία. Κι όσοι μπορούμε οφείλουμε να προσφέρουμε ό,τι μπορούμε, με όποιον τρόπο μπορούμε».

Για το ποια ομάδα από αυτές που αγωνίστηκε προτιμάει περισσότερο: «Σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα δέθηκα μαζί της. Και στην Σάντος και στην Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει έρωτας μ’ όλες και έχουν περίοπτη θέση στην καρδιά μου».

Για το ότι εκπροσωπεί τους θρύλους της Μπαρτσελόνα: «Νιώθω περηφάνια και τιμή. Για έναν άνθρωπο από τον Βορρά της Βραζιλίας είναι κάτι που δεν περίμενα. Να εκπροσωπώ έναν σύλλογο παγκοσμίου μεγέθους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ