Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του Ντικουμάνα

Θρήνος για τον ξαφνικό χαμό του Ντικουμάνα

Ο Χαμάντ Ντικουμάνα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, συλλυπητήριες ανακοινώσεις από τις πρώην ομάδες του

Σοκ έχει προκαλέσει στο ποδόσφαιρο της Αφρικής και όχι μόνο η είδηση του θανάτου του άλλοτε διεθνούς άσου, Χαμάντ Ντικουμάνα, σε ηλικία μόλις 39 ετών. Ο πρώην παίκτης των Αντερλεχτ, Μαλίν, Γάνδης, Ανόρθωσης, Ομόνοιας κι ΑΕ Λεμεσού άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας του, μετά την τελευταία προπόνηση της ομάδας όπου εργαζόταν ως βοηθός προπονητή, επέστρεψε στο σπίτι του με έντονους πόνους στο κεφάλι. Πριν ακόμη φτάσει στο νοσοκομείο είχε χάσει τη ζωή του με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του προήλθε από καρδιακό πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοικήσεις των Κυπριακών ομάδων εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του Ντικουμάνα…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Χάμαντ Ντικουμάνα. Ο Χάμαντ αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας και τίμησε με την παρουσία του την ερυθρόλευκη φανέλα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της για τον απροσδόκητο χαμό του Χαμάντ Ντικουμάνα, ο οποίος αγωνίστηκε μάλιστα κατά το παρελθόν και στην ομάδα μας. Η σκέψη μας βρίσκεται με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

«Έφυγε χθες ξαφνικά απ’ την ζωή, σε ηλικία 38 ετών, ο Χαμάντ Ντικουμάνα. Ο αμυντικός από τη Ρουάντα αγωνίστηκε στην ΟΜΟΝΟΙΑ την περίοδο 2008-09, καθώς επίσης στις ομάδες ΑΠΟΠ/Κινύρας, Σαλαμίνα, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Υπήρξε και σημαντικό στέλεχος της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.
Καλό ταξίδι Χαμάντ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ