
Νέο φιάσκο με Αμπντούλι Μανέ, αφού λίγους μήνες μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, τώρα «χάλασε» και αυτή στη Μπέρμιγχαμ.
Ο Αμπντούλι Μανέ το περασμένο καλοκαίρι είχε απασχολήσει μεταγραφικά τον Ολυμπιακό, είχε έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στους Πειραιώτες, ωστόσο αυτή «χάλασε» την τελευταία στιγμή, λόγω ενός ευρήματος στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε.
Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η Μιάλμπι, στην οποία ανήκει ο παίκτης, είδε ακόμη ένα deal να χαλάει, αυτή τη φορά με την αγγλική Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με το footballleagueworld.co.uk.
Ενώ οι τρεις πλευρές τα είχαν βρει μεταξύ τους και η συμφωνία ετοιμαζόταν να ολοκληρωθεί, με τους Άγγλους να περιμένουν τον Μανέ για τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, η μεταγραφή ναυάγησε χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι.
Κάπως έτσι, στον αγγλικό σύλλογο αφήνουν οριστικά στην άκρη τον 21χρονο ποδοσφαιριστή από την Γκάμπια, εξετάζοντας άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.


















