Αποκάλυψη: Πότε λήγει η διορία στον Ρόντγουελ, οι κινήσεις αλά… Μολό και το άριστο κλίμα

Αποκάλυψη: Πότε λήγει η διορία στον Ρόντγουελ, οι κινήσεις αλά… Μολό και το άριστο κλίμα

Ο Παναθηναϊκός ακολούθησε τακτική Μολό και στην περίπτωση του Τζακ Ρόντγουελ, του έδωσε χρόνο και προοπτική και έως το τέλος της εβδομάδας περιμένει το «ναι».

Ο Τζακ Ρόντγουελ είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του αμυντικού μέσου, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr. Ο 28χρονος Αγγλός χαφ θεωρείται ποδοσφαιριστής που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τους Πράσινους και εάν βρεθεί στην κατάσταση που μπορεί, βάσει του ταλέντου του, τότε ο σύλλογος θα έχει βρει έναν παίκτη του υψηλότερου επιπέδου. Με τον οποίο θα κλείσει ένα πολύ σημαντικό κενό στο ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, παρά τα όσα γράφονται και διαρρέουν όλες αυτές τις ημέρες, έχει πλήρη έλεγχο της κατάστασης με τον Αγγλο. Και κυρίως, έχει πλήρη επίγνωση των συζητήσεων που έγιναν, με τον ίδιο και τον ατζέντη του, κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στη Βουλιαγμένη. Σε αυτές τις συζητήσεις ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το πλάνο του στον Αγγλό μέσο, του εξήγησε πόσο πολύ τον πιστεύει ο προπονητής και όλο το Πράσινο σύστημα. Και γενικώς του παρουσιάστηκε όλο το πλάνο του Τριφυλλιού, με σκοπό να πάρει την απόφασή του.

Επί της ουσίας ο Παναθηναϊκός δεν ζήτησε άμεση απάντηση από τον Ρόντγουελ. Καθώς ουσιαστικά δεν του έκανε και την τελική του προσφορά. Αλλά του έδωσε να καταλάβει πως εάν έρθει στην Ελλάδα, θα είναι το πρώτο βιολί. Και θα έχει την ευκαιρία να παίξει και πάλι στο επίπεδο που μπορεί. Ακολουθώντας κατά γράμμα την πρακτική της περίπτωσης Μολό, μεταγραφή που επίσης αποκάλυψε αποκλειστικά to10.gr.

Οπως και στην περίπτωση του Μολό, ο Παναθηναϊκός περίμενε και περιμένει τον Ρόντγουελ. Και θα τον περιμένει χωρίς να τον πιέζει. Ούτως ή άλλως του έχει δώσει διορία να απαντήσει, την πρώτη εβδομάδα μετά το κλείσιμο των μεταγραφών στην Πρέμιερ Λιγκ. Ηδη τα σημάδια είναι καλά. Καθώς ο Νταμπίζας έχει άριστες σχέσεις με τον εκπρόσωπο του παίκτη, αλλά και τον ίδιο. Και δεν κρύβεται η αισιοδοξία πως πολύ σύντομα, θα υπάρχουν θετικά νέα. Πολύ σύντομα… Και, ως συνήθως, από to10.gr θα μάθετε και για αυτά τα νέα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ