Παναθηναϊκός: Διαπραγματεύσεις για Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Διαπραγματεύσεις για Ιωαννίδη

To10.gr αποκαλύπτει τις επίσημες επαφές Παναθηναϊκού - Λεβαδειακού για τον 19χρονο επιθετικό, Φώτη Ιωαννίδη. Ο δανεισμός, η συνιδιοκτησία και οι Καμπετσής, Βέργος.

Η ισοπαλία με τη Λαμία είναι ένα αποτέλεσμα που ενόχλησε τον Παναθηναϊκό. Κυρίως, επειδή ήρθε με τρόπο που δεν άρεσε στους Πράσινους και επειδή υπήρχε θέληση για καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν, ανάλογο με τις εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια. Από εκεί και πέρα, όμως, η ζωή συνεχίζεται. Και φυσικά οι… μεταγραφές συνεχίζονται. Καθώς υπάρχει ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να προχώρησε στην απόκτηση του 19χρονου Κολομβιανού επιθετικού, Χουάν Χοσέ Περέα από την Πόρτο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι… έκλεισε μεταγραφικά στη θέση του σέντερ φορ. Το αντίθετο, μάλιστα. Οι Πράσινοι ήδη έχουν αποφασίσει ποιον επιθετικό θέλουν και κινούνται για την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι έχουν ήδη καταθέσει πρόταση στον Λεβαδειακό για τον 19χρονο (10/01/2000) Φώτη Ιωαννίδη και διαπραγματεύονται για να τον «ντύσουν» στα πράσινα.

Όλα, μάλιστα, δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός έχει σημαντικές πιθανότητες να καταφέρει να κάνει δικό του τον διεθνή με τις Ελπίδες σέντερ φορ. Καθώς οι επαφές που έχουν ξεκινήσει, δείχνουν τη διάθεση και του Λεβαδειακού να πετύχει το πιο ευεργετικό (για τον ίδιο) deal. Και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Αυτή τη στιγμή τα σενάρια για τη μετακίνηση του Ιωαννίδη στο Τριφύλλι είναι δύο.

* Το πρώτο αφορά μονοετή δανεισμό, με οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο καλοκαίρι.

* Το δεύτερο, που φαντάζει ως και το επικρατέστερο για κάποιους, είναι να αποκτήσει με ελεύθερη μεταγραφή τον παίκτη η ομάδα του Γιώργου Δώνη και να διατηρήσει ο Λεβαδειακός ένα πολύ μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, της τάξης του 50-60-70%.

Να εκμεταλλευτεί, δηλαδή ο Παναθηναϊκός τον παίκτη αγωνιστικά και εν συνεχεία να τον πουλήσει, πιάνοντας ξεκάθαρα υψηλότερη τιμή από εκείνη που θα έπιανε εάν πωλούνταν απευθείας από τη Λιβαδειά.

Και στις δύο συμφωνίες, μάλιστα, προβλέπεται παραχώρηση ενός εκ των Καμπετσή, Βέργου ή κάποιου παίκτη που θέλει να αποκτήσει η ομάδα της Βοιωτίας από το πράσινο ρόστερ. Καθώς ο Λεβαδειακός θέλει να ισχυροποιηθεί ενόψει της έναρξης της Super League 2. Ανθρωποι που γνωρίζουν την υπόθεση, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι το θέμα έχει πάρα πολλές πιθανότητες θα τελειώσει θετικά. Σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ