Παναιτωλικός Κ19 – ΑΕΚ Κ19 1-1

Παναιτωλικός Κ19 – ΑΕΚ Κ19 1-1

Η Κ19 της ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό και έτσι είχε την πρώτη της απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Ισόπαλες αναδείχτηκαν στο Αγρίνιο οι ομάδες Κ19 του Παναιτωλικού και της ΑΕΚ με σκορ 1-1 για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε τις ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια, αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Παναιτωλικόε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο, ένα λάθος στη μεσαία γραμμή, επέτρεψε στο Χριστόπουλο να βγει τετ α τετ και να τελειώσει τη φάση στο 76′ δίνοντας προβάδισμα στην Ένωση.

Ο Παναιτωλικός αντέδρασε, έψαξε την ισοφάριση και το πέτυχε στο 94′ με γκολ του Σκιάδα σε στημένη φάση, ενώ η μπάλα κόντραρε και σε αμυνόμενο.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους «κιτρινομαύρους», μετά το 3 στα 3.

Παναιτωλικός: Παρδαλός, Παναγιωτίδης, Φραγκούλης, Μελιάδης, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Ντούκας (80’ Μούκας), Μπελεβώνης, Μουρατίδης (73’ Ντούλιας), Πανταζής, Παναγιωτόπουλος (62’ Σκόνδρας)

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Κάτσικας (55’ Γκέγκα, 80’ Κώτσιος), Σταμούλης, Καραβίδας, Αρβανίτης, Ποζατζίδης, Μάρκου (55’ Κοσίδης), Ρουκουνάκης (70’ Κορομηλάς), Χριστόπουλος, Τσέλιος (80’ Τσαρούχας), Μαχαίρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ