Νεαρή βγαίνει μόνο με πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες αλλά με έναν όρο

Νεαρή βγαίνει μόνο με πλούσιους ηλικιωμένους άνδρες αλλά με έναν όρο

Με καριέρα και οικονομικά ευκατάστατοι της προσφέρουν όλα όσα έχει ονειρευτεί.

Η 23χρονη Anastasia Robertson από το Μάνστεστερ βγαίνει με ραντεβού της με ηλικιωμένους, καλοστεκούμενους και πλούσιους άνδρες με αντάλλαγμα ακριβά δώρα και πολυτελείς διακοπές και παραδέχεται ότι χάρη στη γενναιοδωρία τους κατάφερε να καλύψει όλα τα όνειρα που είχε στη λίστα της.

Η νεαρή κοπέλα συνηθίζει να βγαίνει με μεγαλύτερους άνδρες για λεφτά ή δώρα. Πριν από δύο χρόνια γράφτηκε σε σάιτ γνωριμιών με συμφωνία και έκτοτε έχει γνωρίσει αρκετούς άνδρες που απλώς επιζητούσαν λίγη συντροφιά.

Είναι άνδρες με καριέρα και οικονομικά ευκατάστατοι που της προσφέρουν όλα όσα έχει ονειρευτεί. Νύχτες σε πανάκριβα ξενοδοχεία, κοσμήματα, ρούχα, τσάντες, διακοπές σε πολυτελή θέρετρα…

Βάζει όμως κι έναν όρο. Πριν βγει ραντεβού μαζί τους τους υποχρεώνει να υπογράψουν ιδιωτικό συμφωνητικό επιβεβαιώνοντας ότι η επαφή τους είναι καθαρά πλατωνική και δεν θέλουν κάτι περισσότερο από εκείνη, όπως για παράδειγμα σeξ. Τα ραντεβού της είναι από 30 έως 50 ετών αλλά έχει βγει και με άνδρες άνω των 70.

Η κοινωνική λειτουργός που βγάζει 16.000 λίρες το χρόνο από τη δουλειά της, κερδίζει πολλά περισσότερα από τα ραντεβού της απ’ ό,τι απλώς δώρα και χρήματα. Το 2016 αγόρασε ένα σπίτι με τέσσερις κρεβατοκάμαρες ενώ εξήγησε ότι μερικοί από τους άνδρες με τους οποίους βγαίνει είναι σαν μέντορες για εκείνη. Βλέπει τα ραντεβού της σαν περιπέτειες.

«Ο πιο μεγάλος άνδρας με τον οποίο έχω βγει ήταν γύρω στα 50 αλλά είμαι ακόμη πιο χαρούμενη να βγαίνω με άνδρες ακόμη και 70 χρονών. Ακόμη και αν είναι αρκετά ηλικιωμένοι που θα μπορούσαν να είναι και παππούδες μου, είναι εντελώς πλατωνικό και είναι μια καλή εμπειρία με την ενδιαφέρουσα συζήτηση. Οι νεότεροι άνδρες είναι συναισθηματικά μη διαθέσιμοι και οικονομικά ασταθείς. Ακόμη και αν δεν έχω επαφή με έναν ηλικιωμένο, τουλάχιστον αποκτώ μια εμπειρία και γνωρίζω και έναν νέο άνθρωπο. Ο ηλικιωμένος άνδρας κερδίζει περισσότερα απ’ όσα μπορεί να ξοδέψει και προτιμά να παίξει στο πεδίο παρά να απαιτήσει δέσμευση και εγώ αισθάνομαι το ίδιο» λέει στην Daily Mail.

Η 23χρονη είχε γνωρίσει και πρώην σύντροφό της μέσω του συγκεκριμένου σάιτ.

«Ήταν γύρω στα 30 και πολύ μικρός για να έχει αυτόν τον ρόλο. Αρχίσαμε να μιλάμε διαδικτυακά και αμέσως είχαμε καλή επικοινωνία. Μου είπε ότι δούλευε ως μουσικός στην Ισπανία και μου πρότεινε να μου πληρώσει το εισιτήριο να πάω. Ξέρω ότι ακούγεται επικίνδυνο να πας σε ξένη χώρα να συναντήσεις έναν άγνωστο αλλά μερικές φορές απλώς πρέπει να πάρεις το ρίσκο. Όταν έφθασα στην Ισπανία, αν είχαμε ήδη υπογράψει το συμφωνητικό, άρχισε να μου αρέσει και το ίδιο κι εκείνος οπότε αποφασίσουμε να κάνουμε σχέση. Δεν είναι κακό να κοιμάσαι με τον άνδρα αυτόν που βγαίνεις αλλά προσωπικά δεν θέλω να χάσω την ηθική μου και δεν θέλω να το κάνω. Επειδή όμως το κάναμε επίσημο κοιμόμασταν και μαζί και σταμάτησα να βγαίνω με άλλους εκείνο το διάστημα» εξομολογήθηκε.

Η σχέση τους τελείωσε λίγο καιρό μετά, γιατί εκείνος έκρυβε από τους φίλους του τον τρόπο που γνωρίστηκαν και αυτό ήταν κάτι που την ενόχλησε.

Η κοπέλα δεν λέει όχι σε ένα νέο έρωτα και ελπίζει να τον βρει ακόμη και μέσω του σάιτ γνωριμιών.

Πηγή: dokari.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ