10 πράγματα που κανείς δεν θα σου πει πριν συγκατοικήσεις με μια γυναίκα

10 πράγματα που κανείς δεν θα σου πει πριν συγκατοικήσεις με μια γυναίκα

Η συγκατοίκηση με μια γυναίκα μπορεί να αποδειχτεί μεγάλη παγίδα, έτσι αν σκοπεύεις να κάνεις αυτό το μεγάλο βήμα, βεβαιώσου ότι κάνεις το σωστό.

Όλα ξεκινάνε με αυτήν να κοιμάται μερικά βράδια στο σπίτι σου και στην συνέχεια αρχίζει να σου πετάει μερικές μπηχτές του τύπου: «Τι ωραία θα ήταν να κοιμόμασταν αγκαλίτσα κάθε βράδυ» ή «που να τρέχω τώρα σπίτι μου βραδιάτικα». Αν εσύ δεν πιάσεις το νόημα από την αρχή, εκείνη θα χρησιμοποιήσει ακόμα πιο δόλια μέσα, όπως για παράδειγμα θα σου λέει: «Πάλι πρέπει να ξυπνήσω νωρίς και να ετοιμάζομαι σαν την τρελή για να πάω στην δουλειά… άστο καλύτερα να τα πούμε το σαββατοκύριακο».

Έσύ βέβαια τσιμπάς και αρχίζεις τις υποχωρήσεις, καθώς είστε λίγο καιρό μαζί και δεν έχεις προλάβει να ξενερώσεις. Της λες να μείνει σπίτι σου αυτή την εβδομάδα, που είναι και πιο κοντά στην δουλειά της, και μια μέρα ανακαλύπτεις ότι συζείτε!

Έτσι λοιπόν ξεκινά η συγκατοίκηση, και ξαφνικά θα δεις τα ράφια σου να αδειάζουν, θα υπάρχουν σερβιέτες, ξυραφάκια και αφρόλουτρο καρύδα στο μπάνιο σου, και μαξιλαράκια σε διάφορα μεγέθη στον καναπέ σας.

Πριν λοιπόν μπεις στην διαδικασία να συγκατοικήσεις με μια γυναίκα, αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν, και κανείς δεν θα τολμήσει ποτέ να σου πει:

Η ποσότητα των προϊόντων περιποίησης που χρειάζεται μπορεί να σε σοκάρει

Στο μπάνιο σου θα υπάρχουν 5 διαφορετικά ήδη αφρόλουτρων, άλατα, scrubs, κρέμα σώματος, κρέμα σύσφιξης, κρέμα ματιων, κρέμα προσώπου, κρέμα νυκτός, κρέμα μαυρίσματος, καθαριστικά προσώπου, μακιγιάζ, αρώματα (ακόμη και τελειωμένα), βερνίκια νυχιών, τσιμπιδάκια, κοκκαλάκια, πιστολάκια και όλα αυτά τα σκατολοΐδια, τα οποία δεν πρέπει ΠΟΤΕ να επανατοποθετήσεις, πετάξεις ή ακόμα και χρησιμοποιήσεις, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Επειδή μένετε μαζί δεν σημαίνει ότι δεν θα χωρίσετε

Χωρίς να θέλουμε να σε προκαταβάλλουμε, άνθρωποι είμαστε και αυτά συμβαίνουν. Έτσι, προσπάθησε να αποταμιεύεσεις μερικά χρήματα σε περίπτωση που μπορεί να βρεθείς στον δρόμο, και πριν κάνεις μια μεγάλη αγορά μαζί της, όπως ένα αυτοκίνητο, ξανασκέψου το, καθώς μπορεί να προκύψουν μεταξύ σας ακόμα μεγαλύτεροι καυγάδες.

Πρέπει να κοιτάξεις την μεγαλύτερη εικόνα

Οκ, αποφασίσατε να συζήσετε, αλλά τι σημαίνει αυτή η κίνηση για την σχέση σας; Είναι ένα βήμα για κάτι πιο σοβαρό, όπως γάμος, παιδιά, σκυλιά ή απλά μια εύκολη λύση για να μην μετακινείστε όλη την ώρα για να συναντηθείτε; Συζήτησε το μαζί της για να δεις πως φαντάζεται αυτή την συμβίωση μετά από 10 χρόνια, και φυσικά αν έχετε τα ίδια όνειρα.

Κεφάλαιο: Σεξ

Στην αρχή μια συμβίωσης το σεξ βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα και γίνεται σε όλα τα μέρη του σπιτιού. Είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που αποφάσισες να ζήσεις μαζί της εξαρχής. Μετά τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν και συνήθως από την μεριά της. Η καθημερινή σας “ρουτίνα” γίνεται μερικές φορές την εβδομάδα, ενώ είναι αδιάθετη 8 μέρες κάθε μήνα. Σου αποσπά την προσοχή με άλλα πράγματα για να ξεχνάς το σεξ, όπως το να ξεκινήσετε να βλέπετε μια σειρά. Χωρίς να το καταλάβεις, βρίσκεσαι μισοκοιμισμένος στον καναπέ, έχεις δει σερί 5 επεισόδια “Casa De Papel” και το σεξ αρχίζει να γίνεται περιστασιακά.

Είναι καλό να μένετε λίγο χώρια

Δεν χρειάζεται να είναι μαζί σου σε όλες τις κοινωνικές/οικογενειακές/φιλικές συγκεντρώσεις. Πες της να έρθει μαζί σου επειδή πραγματικά θέλεις να είναι μαζί σου. Μπορείτε να έχετε διαφορετικά χόμπι, αλλά να κάνετε τα ψώνια του σουπερμάρκετ μαζί. Συνήθως στις κοσμικές εκδηλώσεις πηγαίνετε μαζί, οπότε χάνεται λιγάκι ο ενθουσιασμός και η αναμονή να την συναντήσεις. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για όλα τα ζευγάρια, καθώς με τον καιρό, η συννενόηση, ο αλληλοσεβασμός και η αγάπη, είναι αυτά που κρατούν την φλογα ζωντανή σε μια σχέση.

Γίνεται ίδια με την μάνα της

Ότι κι αν σου έχει πει, μόλις αρχίσετε να μένετε μαζί, ξαφνικά μετατρέπεται στην μάνα της. Αρχίζει να σου φωνάζει που παράτησες τις κάλτσες σου και τα ρούχα σου, κάτι που πριν δεν παρατηρούσε γιατί κάνατε σεξ σαν τα κουνέλια. Σε περιμένει έξω μπάνιο με την σφουγγαρίστρα, γιατί εσύ προφανώς έχεις κάνει ντους και έχεις γεμίσει παντού νερά, ενώ μετράει τις τρίχες που άφησες στον νιπτήρα μετά το ξύρισμα, για να σου κάνει παρατήρηση. Κάπώς έτσι ξεκινάνε οι καβγάδες σας, και σου λέει ότι δεν είναι η δούλα σου, ενώ εσύ της λες ότι έχει γίνει ίδια με την μάνα της!

Υπάρχουν πολλά πράγματα γι’αυτήν που ποτέ δεν θα καταλάβεις

Χρησιμοποιεί πολλά μαχαίρια όταν μαγειρεύει, αγοράζει ένα σωρό βιβλία που δεν πρόκειται ποτέ να διαβάσει ή παπούτσια που δεν πρόκειται να φορέσει, ενώ συνεχώς προσπαθεί να κάνει το σπίτι σας να δείχνει καλύτερο. Άφησε την να κάνει αυτό που θέλει, και ποτε μα ποτέ μην την ρωτήσεις γιατί.

Κεφάλαιο: Φίλοι

Το άραγμα με φίλους για να δούμε μπάλα, να φάμε πίτσες και να πιούμε μπύρες, μετατρέπεται σε δείπνο με άλλα ζευγαράκια, καλό κρασί και πιατέλα τυριών. Στον κόσμο της γυναίκας που συζεί, συνήθως δεν χωράνε οι ελεύθεροι και ξέμπαρκοι. Σιγά-σιγά οι “ξαφνικες” επισκέψεις απαγορεύονται, ακόμα και όταν λείπει από το σπίτι. Βέβαια αυτό δεν ισχύει για τις πληγωμένες ψυχές, καθώς οι γυναίκες κάνουν καταφύγιο το σπίτι τους μόλις συμβεί κάτι σε μια κολλητή τους. Έτσι, εσύ κάθεσαι όλο το βράδυ να την ακούς να παρηγορεί την φίλη της, επειδή την κεράτωσε/χώρισε/απέρριψε κάποιος τύπος, πληρώνοντας τα σπασμένα του.

Υπάρχουν πράγματα σε σένα που δεν ήξερες καν ότι χρειάζονται βελτίωση

Πίνεις λίγο παραπάνω, τα πόδια σου μυρίζουν, κάθεσαι πολύ ώρα στον καθρέφτη, και αυτός ο πίνακας που διάλεξες δεν είναι και πολύ ωραίος. Αυτά είναι μερικά πράγματα που μπορεί να ακούσεις από το στόμα της, ωστόσο δεν χρειάζεται να τα λάβεις και τόσο υπόψιν, καθώς σε αγαπά ούτως ή άλλως, διαφορετικά δεν θα ήταν εκεί. Ωστόσο, μην ανεχθείς να σου κάνει συνεχώς άσχημη κριτική, γιατί είσαι σύντροφος της και όχι σάκος του μποξ, αν αυτή είχε μια άσχημη μέρα.

Η μείωση του ενοικίου δεν σημαίνει αυτόματα μείωση των προβλημάτων

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται μια λογική επιλογή η δυνατότητα να πληρώνετε ένα ενοίκιο, και γενικότερα να μοιράζεστε τα έξοδα ενός σπιτιού, η συμβίωση για καθαρά πρακτικούς λόγους, μπορεί να επιφέρει αρκετά προβλήματα. Προβλήματα που δεν είχες λάβει καν υπόψιν, ωστόσο η συμβίωση είναι μεγάλη υπόθεση. Εαν λοιπόν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζεις να συζήσεις, θα πρέπει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά, γιατί αυτή θα είναι η εικόνα της ζωής σου από εδώ και πέρα.

Πηγή: perpetual.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ