Αυτά τα παιδικά ρούχα αγαπάνε οι γαλαζοαίματες μαμάδες (pics)

Αυτά τα παιδικά ρούχα αγαπάνε οι γαλαζοαίματες μαμάδες (pics)

Όχι μόνο οι γαλαζοαίματες... αλλά και διάσημες Αμερικανίδες μαμάδες!

Δεν είναι λίγες οι φορές που λατρεύουμε το ντύσιμο των παιδιών της βασιλικής οικογένειας. Τόσο κομψά, υπέροχα και τόσο άνετα που μας κάνουν να τα ζηλεύουμε.

Μαζί με εμάς τα έχουν ζηλέψει και μερικές ακόμη διάσημες μαμάδες όπως η Kim Kardashian West, η Ellen Pompeo, η Kelly Sawyer και η Rachel Zoe. Εμείς ψάξαμε στο διαδίκτυο και βρήκαμε ότι η εταιρία που προτιμούν δεν είναι άλλη από την Bonpoint.

north west bonpoint

 Η γαλλική εταιρία Bonpoint είναι γνωστή για τα διαχρονικά και μοντέρνα παιδικά ρούχα της, ρούχα που διαλέγει η βασιλική οικογένεια για τα παιδιά της.

Η πριγκίπισσα Madeleine για παράδειγμα, διάλεξε να φορέσει η κόρη της Leonore στη βάφτιση του αδερφού της, ένα γκρίζο φόρεμα με κεντημένο γιακά.

prigkipisses 3

Η πριγκίπισσα Victoria, πρέπει να λάτρεψε το φόρεμα της Leonore, γιατί το αγόρασε για την δική της κόρη Estelle σε ροζ απόχρωση.

prigki

Η πριγκίπισσα Mary, έντυσε τη Josephine με ένα floral φόρεμα της ίδιας εταιρίας σε μια οικογενειακή συνάντηση.

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο να βρούμε ρούχα αυτής της εταιρίας ανακαλύψαμε ότι υπάρχει μόνο ένα κατάστημα στην Ελλάδα και αυτό βρίσκεται στο Golden Hall.

Αν θέλετε να μιμηθείτε το παράδειγμα των παραπάνω διάσημων και γαλαζοαίματων μαμάδων δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις εικόνες παρακάτω. Πού ξέρετε; Ίσως να βρείτε κι εσείς κάτι για τη μικρή σας πριγκίπισσα ή τον μικρό σας Πρίγκιπα.

Πηγή: hersblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ