Τα τρία γυναικεία ζώδια που κλείνουν σπίτια

Τα τρία γυναικεία ζώδια που κλείνουν σπίτια

Είναι αυτά που είναι ικανά να αποτελέσουν τεράστιους πειρασμούς στους άντρες.

Είναι μοιραίες και δε φταίνε γι αυτό, αφού αυτή είναι η φύση τους. Δεν το κάνουν επίτηδες, απλά συμβαίνει. Είναι οι γυναίκες που αποτελούν τους μεγάλους πειρασμούς για τους άντρες εκεί έξω και πολλοί από αυτούς χωρίζουν από τις σχέσεις τους για εκείνες.

Μην τις κατηγορείτε όμως. Ποτέ σε ένα χωρισμό δε φταίει το τρίτο άτομο. Απλά αν είναι και μία από τις παρακάτω κυρίες, κάπου δικαιολογείται κι εκείνος. Πόσο να τους αντισταθεί, αφού είπαμε, είναι #pro στο να τους ξεμυαλίζουν.

Ζυγός: Eίναι ασύγκριτα φινετσάτη, καλοβαλμένη, σικ και έχει τον τρόπο της με όλα. Δε θα προκαλέσει ποτέ, αλλά θα τους κατακτήσει όλους. Είναι επίσης έξυπνη δεν έχει όπλο μόνο το κορμί της. Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι είναι αυταρχική κάτι που εξιτάρει τους άντρες.

Σκορπιός: Σκέτο δηλητήριο. Έρχεται, τσιμπάει, στάζει φαρμάκι και αποχωρεί. Το κεντρί της είναι το σεξ. Αυτό είναι το δυνατό της σημείο. Με αυτό αιχμαλωτίζει το “θύμα” της αφού αν το κάνει μαζί του μια φορά, εκείνος δε θα μπορέσει να το ξεχάσει ποτέ.

Τοξότης: Είναι νεράιδα. Αποπλανεί με μια αθωότητα και προσφέρει τόση χαρά που κανείς δε μπορεί να της αντισταθεί. Γεννημένη ελεύθερη, ξεμυαλίζει τους άντρες επειδή τους ξυπνάει το ένστικτο του κυνηγού. Θέλουν να την πιάσουν και να την κρατήσουν μόνο για εκείνους πράγμα σχεδόν αδύνατο.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ