H Βασίλισσα Ελισάβετ μαλώνει την κόρη της γιατί δεν χαιρέτισε το ζεύγος Τραμπ (vids)

H Βασίλισσα Ελισάβετ μαλώνει την κόρη της γιατί δεν χαιρέτισε το ζεύγος Τραμπ (vids)

Η 69χρονη πριγκίπισσα Άννα φαίνεται ότι παραβίασε τους άτυπους κανόνες συμπεριφοράς που διέπουν τόσο υψηλόβαθμες περιστάσεις, καθώς φάνηκε να αρνείται να χαιρετίσει τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ.

Ένα άβολο σκηνικό μεταξύ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Άννας εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του χθεσινού δείπνου στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, μπροστά στα μάτια του Ντόναλντ Τραμπ και της συζύγου του Μελάνια.

Χθες το βράδυ, η βασίλισσα Ελισάβετ παρέθεσε δεξίωση στο παλάτι του Μπάκιγχαμ προς τιμήν ηγετών του κόσμου στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Η 69χρονη κόρη της Ελισάβετ, όμως, φαίνεται ότι παραβίασε τους άτυπους κανόνες συμπεριφοράς που διέπουν τόσο υψηλόβαθμες περιστάσεις.

Η στιγμή που η Ελισάβετ κάνει νόημα στην Άννα να πλησιάσει τον Ντόναλντ και τη Μελάνια Τραμπ

Σε βίντεο φαίνεται η βασίλισσα Ελισάβετ να υποδέχεται τον Αμερικανό πρόεδρο και τη σύζυγό του Μελάνια, στη διάρκεια της δεξίωσης στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Στο πλάι της βασίλισσας, βρίσκονται ο Γενς Στόλτενμπεργκ, ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα. Όλοι μαζί έχουν μία ευχάριστη συνομιλία με το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Η πριγκίπισσα Άννα στέκεται πιο πέρα, δίπλα σε μία πόρτα.

Η βασίλισσα δείχνει να ενοχλείται από το γεγονός πως η 69χρονη κόρη της δεν στέκεται δίπλα της για να χαιρετίσει και αυτή με τη σειρά της τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τότε, στρέφεται προς την πλευρά της και της κάνει νόημα να πάρει τη θέση της, με την πριγκίπισσα Άννα να ανοίγει απλά τα χέρια της και να ανασηκώνει τους ώμους της.

Όλο αυτό γίνεται αντιληπτό από τους υπόλοιπους, οι οποίοι παρακολουθούν έκπληκτοι τη σκηνή.

Γιατί δεν πήγε η Άννα να χαιρετίσει τους Τραμπ

Όπως εξηγεί ειδικός στη γλώσσα του σώματος στη Daily Mail, η πριγκίπισσα κατά πάσα πιθανότητα είχε καθυστερήσει και δεν είχε προλάβει να πάρει έγκαιρα τη θέση της δίπλα στα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το γεγονός ότι χαμογελάει και ανασηκώνει αλαφιασμένη τα χέρια της, όταν της κάνει νόημα η μητέρα της, κατά πάσα πιθανότητα δείχνει ότι δεν μπορούσε εκείνη τη στιγμή να χαιρετίσει τους Τραμπ, και όχι ότι δεν ήθελε να τους δει.

Το βασιλικό πρωτόκολλο είναι αρκετά περίπλοκο. Ίσως θεωρούνταν «φάουλ» η πριγκίπισσα Άννα να περάσει από πίσω από το ζεύγος Τραμπ.

Βέβαια, από την άλλη, λίγο αργότερα η πριγκίπισσα Άννα εθεάθη στο περίφημο «πηγαδάκι» όπου Μακρόν, Τριντό, Τζόνσον και Ρούτε σχολίαζαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Ο Τζόνσον τελικά χαιρέτισε τον Τραμπ

Στο θέμα των χαιρετισμών, εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον απέφυγε να βρεθεί δημόσια μόνος του στο πλάι του Ντόναλντ Τραμπ.

Αν και οι δύο ηγέτες είχαν κατ’ ιδίαν συνάντηση χθες, οι δύο ηγέτες δεν έκαναν κοινές δηλώσεις ούτε φωτογραφήθηκαν μαζί.

O ηγέτης των Συντηρητικών γενικά προσπαθεί να αποφύγει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, έπειτα από κατηγορίες ότι ο δεύτερος προσπαθεί να εμπλακεί στις βρετανικές εκλογές.

Τελικά, με καθυστέρηση 24 ωρών, Τζόνσον και Τραμπ έδωσαν τα χέρια σήμερα, δεύτερη μέρα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ