Το δικαστήριο δικαίωσε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Το δικαστήριο δικαίωσε την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη

Με ανακοίνωση της η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έκανε γνωστό πως δικαιώθηκε από το δικαστήριο όσον αφορά την υπόθεση για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε».

Δικαιώθηκε η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη για το τραγούδι «Απομακρυνθήκαμε». Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή, η δικαίωση της οικογένειάς του ήρθε με την υπ. αριθμόν απόφαση 6139/ 2019 Ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η οικογένεια του «Παντελή Παντελίδη δικαιώθηκε για τον υφαρπαγή του τραγουδιού του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» από τον τραγουδιστή με το όνομα Σπύρος Μαγδάλης και ψευδώνυμο Σπύρο Μακρής». Σύμφωνα με την ανακοίνωση το συγκεκριμένο πρόσωπο «με σκοπό να σφετεριστεί το τραγούδι, έκανε δημόσιες αναρτήσεις στο διαδίκτυο, όπου το ερμήνευε και το παρουσίαζε σαν δικό του τραγούδι από τον Ιανουάριο 2019».

Η οικογένεια Παντελή Παντελίδη, με την πληρεξούσια δικηγόρο τους Έλλη Γ. Ρούσσου, στράφηκαν κατά του Σπύρου Μακρή, με την από 31-1-2019 αίτησή τους ασφαλιστικών μέτρων, για την προστασία της πατρότητας του μουσικού έργου του Παντελή Παντελίδη, ώστε να απαγορευθεί η κάθε χρήση – εκμετάλλευση αυτού του τραγουδιού από το Σπύρο Μακρή.

Όπως σημειώνει η οικογένεια του τραγουδιστή «ο Σπύρος Μακρής, μετά την επίδοση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων σε αυτόν από την οικογένεια Παντελίδη, κατέθεσε την από 14-2-2019 αίτηση ασφαλιστικών όπου ισχυριζόταν ότι το τραγούδι δήθεν είναι δικό του ζητούσε να μην το χρησιμοποιεί η οικογένεια Παντελή Παντελίδη (!)».

Οι δύο αιτήσεις συνεκδικάστηκαν την 17η Απριλίου 2019 και το δικαστήριο με την 6139/ 2019 δικαστική απόφαση, απαγόρευσε στο Σπύρο Μακρή να χρησιμοποιεί – εκμεταλλεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη «Απομακρυνθήκαμε» και απέρριψε τη δική του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Τέλος, σύμφωνα με την πλευρά του αδικοχαμένου τραγουδιστή, «ο Σπύρος Μακρής, μετά την αίτηση που κατέθεσε η οικογένεια εναντίον του, ανήρτησε στο Facebook στην σελίδα του υβριστικό και συκοφαντικό δημοσίευμα κατά της οικογένειας Παντελή Παντελίδη, για το οποίο η οικογένεια έχει προσφύγει στην ποινική δικαιοσύνη για την απόδοση των ποινικών ευθυνών του.

Πηγή: lawandorder.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ