Υπάρχουν δυο ερωτήσεις που απαγορεύεται να του κάνεις αμέσως μετά το «κρεβάτι»

Υπάρχουν δυο ερωτήσεις που απαγορεύεται να του κάνεις αμέσως μετά το «κρεβάτι»

Kράτα τις για άλλη ώρα

Οι άντρες μετά το σεξ έχουν όρεξη για ύπνο ενώ οι γυναίκες όρεξη για κουβέντα. Καλό είναι να βρίσκουν μια μέση λύση ώστε να περνάνε όμορφα και οι δυο.

Το pillowtalk είναι φτιαγμένο από έναν άντρα (pillow) και μια γυναίκα (talk): Εκείνος θέλει να κοιμηθεί κι εκείνη θέλει να μιλήσει. Ίσως μια τρυφερή αγκαλιά, ή κάτι αστείο για να γελάσουν να είναι το ιδανικό #aftersex σκηνικό.

Tι πρέπει όμως να αποφύγει μια γυναίκα να ρωτήσει ακριβώς τότε;

M’ αγαπάς;

Mπορεί να το ρωτήσει οποιαδήποτε άλλη ώρα, ημέρα και στιγμή, αλλά αλήθεια όχι τότε. Είναι πολύ ξενέρωτο. Κι επίσης αν την αγαπάει, θα μπορεί να το αντιληφθεί από τον τρόπο που έγινε το σεξ που μόλις προηγήθηκε. Αν μια γυναίκα ρωτήσει έναν άντρα αν την αγαπάει ακριβώς μετά το σεξ, μάλλον αισθάνεται ότι δεν την αγαπάει και πέφτει μέσα.

Σου άρεσε;

Yπάρχει γυναίκα που πιστεύει ότι αν κάνει αυτή την ερώτηση ακριβώς εκείνη τη στιγμή θα ακούσει όχι; Ακόμη κι αν δεν του άρεσε, δε θα το πει. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά επειδή θα θελήσει απλά να αποφύγει όλο αυτό που θα επακολουθήσει. Αν μια γυναίκα αισθάνεται μετά το σεξ ότι αυτο δεν άρεσε στο σύντροφό της, τότε μάλλον πέφτει μέσα.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ