Κατερίνα Στικούδη: Οι δουλειές μου δεν είναι οι κοιλιακοί μου και η προσωπική μου ζωή

Κατερίνα Στικούδη: Οι δουλειές μου δεν είναι οι κοιλιακοί μου και η προσωπική μου ζωή

«Όταν κάτι πικράνει την οικογένεια μου, τον άντρα μου, την μητέρα μου, θυμώνω», είπε η τραγουδίστρια

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στο «Tv Kous Kous» και μεταξύ άλλων για τα επαγγελματικά της, αλλά και για την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε για ποιο λόγο θα μπορούσε να θυμώσει με σχόλια που γίνονται και την αφορούν!

– Σε ενοχλεί ότι, ακόμη και τώρα, υπάρχουν άνθρωποι που σχολιάζουν μόνο τις στιλιστικές σου επιλογές και το πόσο σέξι είσαι;
Δεν ισχύει πλέον αυτό! Βασικά ποτέ δεν ίσχυε, όσο παράξενο και αν σου φαίνεται. Το είδος της μουσικής, η ραπ, τα βίντεο κλιπ μου και οι παραγωγές μου ήταν πάντα πρωταγωνιστές και όχι οι κοιλιακοί μου και η προσωπική μου ζωή. Νιώθω ότι αυτό είναι πολύ μεγάλη νίκη σε έναν χώρο που τραβούν την προσοχή το τρας, η υπερβολή και η ηλιθιότητα. Σαφώς και έχω κάνει εκκεντρικές και σέξι εμφανίσεις, θα συνεχίσω να κάνω διότι εκφράζομαι μέσα από αυτό, όμως χαίρομαι που δεν επισκιάζουν όλα αυτά τη μουσική μου.

– Υπήρξαν κριτικές και σχόλια που σε «πίκραναν», που σε έκαναν να σκεφτείς να κινηθείς νομικά;
Όχι ιδιαίτερα. Για μένα μπορεί να λέει κάποιος ό,τι θέλει, ακόμα κι αν γίνεται εμπαθής, δεν με ενοχλεί. Όταν όμως κάτι πικράνει την οικογένεια μου, τον άντρα μου, την μητέρα μου, θυμώνω. Διότι εγώ αντέχω, οι γονείς μας, όμως, ως μεγάλοι άνθρωποι, αυτό το χιούμορ που επικαλούνται μερικοί δεν το καταλαβαίνουν.

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ