20 διασημότητες που παράτησαν το σχολείο (pics)

20 διασημότητες που παράτησαν το σχολείο (pics)

Μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες του Χόλιγουντ, αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν τον παραδοσιακό δρόμο προς την επιτυχία.

Μερικές από τις μεγαλύτερες διασημότητες του Χόλιγουντ, αποφάσισαν να μην ακολουθήσουν τον παραδοσιακό δρόμο προς την επιτυχία. Έτσι, αντί να αποφοιτήσουν από το σχολείο και στη συνέχεια να δουν τι θα κάνουν με τη ζωή τους, αποφάσισαν να το εγκαταλείψουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Σίγουρα ο δρόμος προς την επιτυχία δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα πρέπει ένα άτομο να εργαστεί σκληρά και να εστιάσει στο να επιτύχει σπουδαία πράγματα. Κάτι τέτοιο κατάφεραν οι παρακάτω διασημότητες αποτελώντας ζωντανό παράδειγμα πως όταν ακολουθείς το πάθος σου, η επιτυχία θα έρθει.

Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

It’s a wild ride…Tom Holland is Jip. #Dolittle in theaters January 17

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Downey Jr. Official (@robertdowneyjr) στις

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν ήταν ιδιαίτερα καλός μαθητής, με τον πατέρα του να του δίνει ένα τελεσίγραφο: Ή να πηγαίνει καθημερινά σχολείο ή να τα παρατήσει και να βρει δουλειά. Αποφάσισε να κάνει το δεύτερο, παρατώντας το σχολείο στα 15 του.

Τζένιφερ Λόρενς

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

I’m thankful for this picture…. #HappyThanksgiving

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence (@jlawthequeen) στις

Η Τζένιφερ Λόρενς σταμάτησε το σχολείο στην ηλικία των 14 ετών και αποφάσισε να κυνηγήσει μια καριέρα ως ηθοποιός, πείθοντας τους γονείς της να την πάνε στη Νέα Υόρκη για να βρει έναν ατζέντη. Η ίδια σήμερα δηλώνει αυτοδίδακτη.

Jay-Z

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jay-Z (@jayz.co) στις

Μπορεί ο διάσημος ράπερ και επιχειρηματίας να παράτησε το σχολείο για να ασχοληθεί με διάφορες παράνομες εργασίες, ωστόσο ενθαρρύνει τους μαθητές να εκτιμούν την εκπαίδευση τους μέσω του ιδρύματος υποτροφιών του.

Ζιζέλ Μπούντχεν

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

“Our happiness depends upon the quality of our thoughts. It is an inside job. Don’t assign anyone else that much power over your life.”✨‍♀️✨ Nossa felicidade depende da qualidade dos nossos pensamentos. É um trabalho interno. Não dê tanto poder ao outro sobre sua vida.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gisele Bündchen (@gisele) στις

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, το πρώτο μοντέλο από τη Βραζιλία που έτυχε διεθνούς αναγνώρισης, παράτησε το σχολείο στα 14 της χρόνια για να ακολουθήσει μια καριέρα ως μοντέλο. Παρόλα αυτά η Ζιζέλ μπορεί να μιλήσει 5 γλώσσες.

Κιάνου Ριβς

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

#KeanuReeves

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keanu Reeves (@keanu.charles.reeves) στις

Ο Κιάνου Ριβς πήγε σε τέσσερα διαφορετικά σχολεία μέσα σε πέντε χρόνια. Σύμφωνα με τον ίδιο δεν μπορούσε να ενταχθεί κάπου, ενώ είχε προβλήματα με το προσωπικό και τους δασκάλους. Τελικά τον απέβαλλαν από ένα σχολείο τεχνών στα 16 του χρόνια, και ακολούθησε την καριέρα του ηθοποιού.

Τζόνι Ντεπ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydeppofficial) στις

Ο Τζόνι Ντεπ παράτησε το σχολείο όταν ήταν 15 ετών για να κυνηγήσει την καριέρα του ροκ σταρ. Έκανε ευκαιριακές δουλειές και στις αρχές της δεκαετίας του 1980 συνόδευσε έναν φίλο του στο κάστινγκ της ταινίας τρόμου Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες του Γουές Κρέιβεν, όπου ανακαλύφθηκε ο ίδιος και πήρε τον πρώτο του ρόλο.

Τομ Κρουζ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Thank you to all the fans who came out to Hall H today. It was great to share our first trailer for Top Gun: Maverick with you all.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Cruise (@tomcruise) στις

Ο Τομ Κρουζ παράτησε το σχολείο για να γίνει ηθοποιός στην Νέα Υόρκη. Προτού ωστόσο αποφασίσει να γίνει ηθοποιός, ήθελε να γίνει ιερέας.

Κουέντιν Ταραντίνο

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quentin Tarantino (@tarantinoxx) στις

Ο διάσημος σκηνοθέτης παράτησε το δημόσιο σχολείο στα 15 του επειδή ήθελε να ακολουθήσει μια κινηματογραφική καριέρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι έχει IQ 160.

Ράιαν Γκόσλινγκ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Wish I looked like this when winking. #ryangosling #mrhandsome #ryanthomasgosling #lalaland #firstman #thenotebook #drive #gangstersquad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ryan Gosling (@goslingdaily) στις

Οι γονείς του Ράιαν Γκόσλινγκ χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρός και έκανε μαθήματα στο σπίτι επειδή τον πείραζαν τα άλλα παιδιά στο σχολείο. Εγκατέλειψε το λύκειο στην ηλικία των 17 και μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία για να εργαστεί στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά Young Hercules.

Τζον Τραβόλτα

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Just got my Pulp Fiction platinum records!! Thanks everyone!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Travolta (@johntravolta) στις

Ο Τζον Τραβόλτα παράτησε το σχολείο στην ηλικία των 16 ετών για να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη με σκοπό να γίνει ηθοποιός. Η υποκριτική σύμφωνα με τον ίδιο ήταν ένα πάθος που τον έκανε να διαφέρει πολύ από τα υπόλοιπα παιδιά.

Κάμερον Ντίαζ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

I voted today for the country I want to live in… a country where there is equality, inclusion, acceptance and freedom that EVERY American deserves… Please go out and vote for the America you want to live in..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cameron Diaz (@camerondiaz) στις

Η Κάμερον Ντίαζ ήταν ένα κοκκαλιάρικο κορίτσι, το οποίο εκφοβίστηκε από τους συμμαθητές του όταν πήγαινε σχολείο. Τείλα παράτησε το σχολείο όταν ήταν 16 ετών, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με ένα πρακτορείο μοντέλων.

Rihanna

Η Rihanna παράτησε το σχολείο όταν ήταν 16 ετών και μετακόμισε από τα Μπαρμπάντος στην Αμερική όταν ήταν 17 ετών για να υπογράψει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Def Jam. “Όταν έφυγα από τα Μπαρμπάντος, δεν κοίταξα πίσω”, δήλωσε η ίδια, “ηθελα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω, ακόμα κι αν σήμαινε ότι έπρεπε να μετακομίσω στην Αμερική” συμπλήρωσε.

Αλ Πατσίνο

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

The best part, of course, is when you have the person in front of you, like I did when I played Frank Serpico. But in today’s world, everybody’s photographing everybody — they got footage of me next year walking around! So I had a lot of footage of Hoffa and said, “I’ll look at this stuff, inundate myself with it and then hopefully some of it will reach my imagination.” There’s a part of an actor’s work where you start to think of yourself as a writer. You’re writing this character that you’re gonna play inside yourself. So you and the character get together within yourself and hang out. I’m just coming up with that now. I hope it doesn’t startle too many people. ——— AL, talking to Nick De Semlyen exclusively for EMPIRE Magazine. // ©️Brigitte Lacombe, 2019. …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All Pacino, All The Time! (@dailypacino) στις

Ο Αλ Πατσίνο εγκατέλειψε το Manhattan’s High School for the Performing Arts προκειμένου να βοηθήσει την ανύπαντρη μητέρα του, η οποία έπασχε από κατάθλιψη. “Δεν ήμουν πολύ καλός στο σχολείο”, δήλωσε στην The Washington Post το 2016. “Δεν επικεντρώθηκα στα μαθήματα μου. Η μητέρα μου είχε προβλήματα, και δεν ερχόντουσαν από κάπου χρήματα.”

Τζιμ Κάρεϊ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

It’s a long road but it’s worth it. Always remember to keep following your dreams and have patience. #jimcarrey

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jim Carrey (@jimcarrey__) στις

Όταν ήταν ακόμα στο σχολείο, ο πατέρας του έχασε την δουλειά του ως λογιστής και η οικογένεια του δεν είχε κανένα έσοδο. Ο Κάρεϊ παράτησε το σχολείο και με τα αδέλφια του αναγκάστηκαν να δουλέψουν. Καθάριζαν ένα εργοστάσιο ελαστικών στο Οντάριο, όπου ο πατέρας τους είχε καταφέρει να βρει δουλειά ως φρουρός ασφαλείας. Επιπλέον, ο Κάρεϊ έκανε και άλλες δουλειές για να τον βοηθήσει να τα βγάλει πέρα.

Τζουντ Λο

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

☆ — Suited up Jude . – PS. Who’s seen Spy, because hot dang, Jude is super «fine» ☺️ in that movie lol (as he is all the time tho). Haha! — #sleuth. #judelaw. #johnniewalker. #bluelabel. #gentlemanswager. #johnniewalkerbluelabel. #talentedmrripley. #movies. #film. #actors. #suitup. #suits. #hamlet. #ihearthuckabees. #dapper. #thegrandbudapesthotel. #hugo. #sherlockholmes. #sherlockholmesagameofshadows. #bradleyfine. #domhemingway. #blacksea. #spy. #riseoftheguardians. #repomen. #contagion. #spy. #aseriesofunfortunateevents. #alfie. #theaviator. #thetalentedmrripely. —

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jude Law ✩ (@jude.law) στις

Ο Τζουντ Λο παράτησε το σχολείο στα 17 του για να παίξει στην Βρετανική σαπουνόπερα Families. Οι γονείς του τον ενθάρρυναν να κάνει αυτή την κίνηση – κάτι που τώρα, ως γονέας πέντε παιδιών, βλέπει με δυσπιστία.

Ντρου Μπάριμορ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

My red & blue color trend continues! @flowerbydrew #FLOWEREyewear our optical frames are @walmart @asda and @walmartcanada

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις

Η καριέρα της Ντρου Μπάριμορ απογειώθηκε με τον ρόλο της στην ταινία E.T. όταν ήταν μόνο 7 ετών. Έκτοτε, οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις την κρατούσαν πολύ απασχολημένη για να ολοκληρώσει το σχολείο.

Νικόλ Κίντμαν

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Back to work! ❤️ @BackstageCast xx

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Kidman (@nicolekidman) στις

Η Οσκαρική ηθοποιός από την Αυστραλία, παράτησε το σχολείο όταν ήταν 16 ετών προκειμένου να αφοσιωθεί πλήρως στην καριέρα της ως ηθοποιός.

Κέιτι Πέρι

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις

Η Κέιτι Πέρι είναι η 2η μετά την Rihanna, γυναίκα καλλιτέχνης, με τους περισσότερους συνδρομητές στη δημοφιλή υπηρεσία “Youtube”, με 23 εκατομμύρια συνδρομητές και πάνω από 10 δισεκατομμύρια προβολές. Παράτησε το σχολείο στα 15 της χρόνια προκειμένου να γίνει τραγουδίστρια.

Ντάνιελ Ράντκλιφ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

@peopletv #danielradcliffe #danradcliffe #radcliffe #HarryPotter #potterhead #picoftheday #pic #pose #picture #jacob #daniel #potter #hermionegranger #ronweasly #gryffindor #ravenclaw #instagram #instagramers #instapic #instamood #interview

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Radcliffe (@daniel9340) στις

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, γνωστός για τον ρόλο του ως Χάρι Πότερ στην ομώνυμη σειρά ταινιών, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από το σχολείο όταν ήταν 17 ετών για να επικεντρωθεί στην καριέρα του. Δεν έχει επιστρέψει στο σχολείο από τότε.

Σάιμον Κάουελ

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

 

@TheXFactor live shows are back #XFactor

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ simoncowell στις

Ο Βρετανός παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων και επιχειρηματίας, Σάιμον Κάουελ, πιο αναγνωρισμένος ως κριτής σε διαγωνισμούς όπως το Pop Idol, The X Factor, Got Talent της Βρετανίας, American Idol, The X Factor και Αμερική Έχεις Ταλέντο, παράτησε το σχολείο όταν ήταν 16 ετών για να εργαστεί ως ασκούμενος στην EMI Music Publishing. Ήταν η αρχή μιας πολλά υποσχόμενης καριέρας.

Πηγή: perpetual.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ