Καριοφυλλιά Καραμπέτη: Μια γυναίκα με μικρότερο άντρα δημιουργεί κουτσομπολίστικη διάθεση

Καριοφυλλιά Καραμπέτη: Μια γυναίκα με μικρότερο άντρα δημιουργεί κουτσομπολίστικη διάθεση

Η ηθοποιός εξήγησε για ποιο λόγο δεν θέλει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη πρωταγωνιστεί φέτος στην ταινία «Ευτυχία», υποδυόμενη την Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Η ηθοποιός, η οποία σπάνια δίνει συνεντεύξεις, συνάντησε τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο από την εκπομπή του Alpha «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα και τον λόγο που δεν μιλάει πολύ για την προσωπική της ζωή.

«Κάποιοι ηθοποιοί που δουλεύουμε πολύ στο θέατρο είμαστε λίγο πιο περιζήτητοι και χτυπάνε τα τηλέφωνα για δουλειές για δύο χρόνια μετά. Οπότε κλείνεις με σπουδαίους σκηνοθέτες και για μεγάλα έργα».

Για την προσωπική της ζωή, την οποία προστατεύει καλά, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη δήλωσε πως δεν της αρέσει η κουτσομπολίστικη διάθεση.

«Όλοι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός μου γνωρίζουν, δεν κρύβομαι σε σχέση με τον άνθρωπό μου, αλλά από την άλλη μεριά δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό, γιατί δεν μου αρέσει να βλέπω τη ζωή μου κρεμασμένη στα περίπτερα ή γενικά στα πρωινάδικα να σχολιάζεται κ.λπ. Και γενικά όταν δεν συμβαδίζει η ζωή σου με κάποιες πιο κατεστημένες αντιλήψεις, είτε είσαι ομοφυλόφιλος είτε είσαι γυναίκα με μικρότερο άντρα, δημιουργείται πολύ έντονα αυτή η αίσθηση της κουτσομπολίστικης διάθεσης και αυτό δεν μου αρέσει να το υφίσταμαι».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ