Νίνο: Η εκκεντρική εμφάνιση στην πρεμιέρα του και ο λόγος που πέταξε το μικρόφωνο (vid)

Νίνο: Η εκκεντρική εμφάνιση στην πρεμιέρα του και ο λόγος που πέταξε το μικρόφωνο (vid)

Ο Νίνο εντυπωσίασε τους θαμώνες του μαγαζιού με την εμφάνισή του.

Ο Νίνο τον φετινό χειμώνα εμφανίζεται επί σκηνή με την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.  Το βράδυ της Παρασκευής, οι τρεις καλλιτέχνες έκαναν πρεμιέρα, με το νυχτερινό κέντρο της Ιεράς Οδού να είναι κατάμεστο από κόσμο.

Ο Νίνο εντυπωσίασε τους θαμώνες του μαγαζιού με την εμφάνισή του, αφού βγήκε στο stage με total black look, το οποίο όμως «έσπασε» με ένα σακάκι γεμάτο με μικρά κρύσταλλα. Μάλιστα, το όλο σύνολο ολοκλήρωσαν τα δερμάτινα γάντια που φόρεσε και τα μαύρα γυαλιά του.

Παρασκευή και 13, όμως, χθες και από την πρεμιέρα του δεν έλειψαν τα απρόοπτα της τελευταίας στιγμής. Ενώ ο Νίνο ερμήνευε τις επιτυχίες τους με το κοινό από κάτω να τον αποθεώνει, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το μικρόφωνο και το ακουστικό του.
Ο τραγουδιστής έκανε νοήματα στους συνεργάτες του, προκειμένου να διορθώσουν άμεσα το τεχνικό ζήτημα, αλλά μάταια. Εκείνος κάποια στιγμή απηύδησε και, αφού είχε βγάλει ήδη τα ακουστικά από τα αφτιά του, πέταξε κάτω το μικρόφωνο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ