Ας κατονομάσουμε τους καλοφαγάδες του ζωδιακού

Ας κατονομάσουμε τους καλοφαγάδες του ζωδιακού

Ξέρουν από καλό φαγητό και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Ξέρουν από καλό φαγητό και αυτό βγαίνει προς τα έξω: Λίγο στις ζουμερές καμπύλες τους, λίγο στο Instagram τους το οποίο είναι γεμάτο φωτογραφίες με πιάτα, λίγο στο ότι κάθε φορά που μπαίνουν σε ένα εστιατόριο οι σερβιτόροι τους ξέρουν με το μικρό τους όνομα, ε όλα αυτά μαζί τους κάνουν τα ζώδια που αγαπούν το φαγητό και ξέρουν από καλά στέκια.

Αυτοί είναι:

Kαρκίνος: Έχουν πάντα τις alternative επιλογές για γεύμα ή δείπνο, ενώ ξέρουν που θα βρεις το καλύτερο street food. Αγαπούν τη διαδικασία του γεύματος και κατ επέκτασιν το φαγητό. Αρκετοί καλοί σεφ είναι Καρκίνοι και δίνουν στο κοινό πιάτα γεμάτα γεύση και συναίσθημα.

Παρθένος: Ο γευσιγνώστης. Θα φάει τα πάντα, θα τα αξιολογήσει σωστά και θα κρατήσει τα καλύτερα. Αυτός είναι που θα τον ρωτήσεις το που θα πας και τι θα φας και θα πάρεις την πληροφορία που θα έπαιρνες κι από τον καλύτερο οδηγό γεύσης.

Ιχθείς: Tρώνε με την ψυχή τους. Απολαμβάνουν το φαγητό και ξοδεύουν τα χρήματά τους σε καλά εστιατόρια και ψαγμένες ταβέρνες ενώ ξέρουν και τον καλύτερο χασάπη, μανάβη και πάει λέγοντας. Έχουν αδυναμία στην ποιότητα του φαγητού αλλά υποκύπτουν και στην ποσότητα.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ