Aυτά τα κορίτσια είναι οι shopaholics του ζωδιακού

Aυτά τα κορίτσια είναι οι shopaholics του ζωδιακού

Ψωνίζουν, άρα υπάρχουν

Τώρα θα μου πείτε και ποια γυναίκα δεν ζει για να ψωνίζει; Κι όμως για αυτές τις κυρίες, το shopping είναι κάτι παραπάνω από διασκέδαση, είναι λόγος ύπαρξης.

Λέων: Το μόνιμο πρόβλημα της Λέαινας είναι ότι θα ήθελε να έχει περισσότερα χρήματα για να χαλάει. Η αλήθεια είναι ότι συνυπολογίζει το γεγονός ότι μπορεί να μείνει broke μετά από ένα μεγάλο άνοιγμα στα μαγαζιά και συγκρατείται. Αν δεν είχε κι αυτό το φόβο μάλλον δε θα είχε να φάει φορώντας όμως πανάκριβες Louboutin. Το θέμα είναι ότι θα φάει, φορώντας κάτι πιο οικονομικό.

Image result for Confessions of a Shopaholic images

Zυγός: Η Ζυγός έχει γούστο και ψωνίζει και πολύ και σωστά. Επίσης έχει στυλ το οποίο διαφοροποιείται ανάλογα με τις υποχρεώσεις της, χωρίζοντας τα look της σε : office, casual, cocktail, athletic κλπ. πράγμα που σημαίνει ότι επενδύει σε κάθε κατηγορία χωριστά και την ανανεώνει συχνά. Είναι συνετή buyer σε γενικές γραμμές, αλλά ναι, spoiled, και θα παρασυρθεί.

Image result for Confessions of a Shopaholic gif

Τοξότης: Ναι θα τα αγοράσει όλα. Θα χαλάσει όσα λεφτά έχει, θα ξεπεράσει το  όριο της πιστωτικής της κάρτας και σαφώς θα ζητήσει και χρήματα από το σύντροφό της για εκείνη την – killin- τσάντα που δεν έχει, έχει όμως άλλες 270. Οι αγορές της είναι extreme και avant garde ενώ τα κομμάτια που συλλέγει μεταπωλούνται άνετα κάτι στο οποίο επιδίδεται συχνά και ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα της.

Image result for Confessions of a Shopaholic gif

Πηγή: marieclaire.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ