Ποιο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου μισείς περισσότερο;

Ποιο χαρακτηριστικό του ζωδίου σου μισείς περισσότερο;

Όλα τα ζώδια κάνουν την αυτοκριτική τους και στο τέλος ανακαλύπτουν ποια είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά τους που σιχαίνονται. Ναι, ακόμα κι ο Κριός και ο Λέων.

Κριός
Μισείς τον παρορμητισμό σου. Κάθε φορά που ενεργείς εντελώς αυθόρμητα, μετά σε μισείς. Επειδή πάντα αυτό καταλήγει σε λάθος αποφάσεις· από το να στείλεις μήνυμα σε έναν πρώην μέχρι το να κερνάς όλη σου την παρέα σφηνάκια με τα τελευταία σου ευρώ.

Ταύρος
Μισείς τη νωχελικότητά σου. Σου παίρνει καιρό να ξεχάσεις τις κακίες που έχεις κρατήσει, βαριέσαι να το σκεφτείς. Δεν ξεχνάς εύκολα το παρελθόν. Θα ήθελες να μπορούσες να ξεχάσεις το χθες και να κοιτάξεις μπροστά.

Καρκίνος
Μισείς το γεγονός ότι είσαι ευαίσθητος. Θα ήθελες να είσαι λιγάκι πιο σκληρός. Ανησυχείς πολύ, νοιάζεσαι πολύ. Πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Θα ήθελες να φαίνεσαι λιγότερο ευάλωτος για να μην σε καβαλάνε.

Λέων
Το ξέρεις ότι έχεις κυριαρχικές τάσεις και ξέρεις ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά ενοχλητικό χαρακτηριστικό για τον περίγυρό σου. Δεν θέλεις να το παίζεις «αφεντικό», δεν θέλεις να επιβάλεσσαι στους άλλους. Δυστυχώς όμως δύσκολα το ελέγχεις.

Παρθένος
Σου είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις κάποιον άλλο να έχει τον έλεγχο και το μισείς αυτό. Βιώνεις μία εσωτερική πάλη – θα ήθελες να μπορούσες να αφεθείς, αλλά η φύση σου δεν σ’ αφήνει. Θέλεις όλα να γίνουν με τον τρόπο σου.

Ζυγός
Είσαι καλοπερασάκιας και το σιχαίνεσαι αυτό. Όταν βλέπεις κάτι που σου αρέσει πολύ, θέλεις να σε κακομάθεις και να το αποκτήσεις. Σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε αυτά που επιθυμείς αλλά ταυτόχρονα δεν χρειάζεσαι.

Σκορπιός
Πόσο πολύ θα ήθελες να είσαι λιγότερο ζηλιάρης! Πόσο σιχαίνεσαι τη ζήλεια; Δυστυχώς για εσένα, δε ζηλεύεις μόνο τις σχέσεις σου και τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι ερωτικά. Ζηλεύεις τους φίλους σου όταν κάνουν παρέα και με άλλα άτομα. Ζηλεύεις τους συναδέλφους που παίρνουν αύξηση. Ζηλεύεις με τα πάντα.

Τοξότης
Απεχθάνεσαι την ανυπομονησία σου. Δεν αντέχεις να μην μπορείς να περιμένεις. Βιάζεσαι τόσο με τα πρότζεκτ που αναλαμβάνεις, με αποτέλεσμα να κάνεις μισές δουλειές. Καταλήγεις να χάνεις καλές ευκαιρίες, επειδή βαριέσαι να περιμένεις και αρπάζεις την πρώτη που θα βρεθεί στο διάβα σου.

Αιγόκερως
Σιχαίνεσαι το πόσο εύκολα ενοχλείσαι από τους ανθρώπους. Από την μία είσαι σχετικά κοινωνικός, αλλά από την άλλη έχεις μηδενική ανοχή για τους ανθρώπους. Και όπως είναι λογικό, αυτά τα δύο έρχονται σε κόντρα.

Υδροχόος
«Γιατί να είμαι τόσο απόμακρος;» σκέφτεσαι και μισείς ταυτόχρονα τον εαυτό σου μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια να επικοινωνήσεις λιγότερο επιφανειακά με ανθρώπους. Μισείς το γεγονός ότι σαμποτάρεις τις φιλίες σου και πολλές φορές εξαιτίας αυτού χάνεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν.

Ιχθείς
Παραείσαι ελαστικός με τους ανθρώπους, και το ξέρεις και το μισείς αυτό το χαρακτηριστικό σου. Βλέπεις το καλύτερο στους ανθρώπους κι αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε και να συμβεί θα δεχθείς οποιαδήποτε απολογία τους. Στο τέλος μένεις με τοξικούς ανθρώπους γιατί δεν είχες ποτέ το σθένος να τους διώξεις από τη ζωή σου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ