Τα 5 ζώδια που αγαπούν πιο δυνατά

Τα 5 ζώδια που αγαπούν πιο δυνατά

Μερικά άστρα είναι πιο πιθανό να δώσουν όλο τους το είναι σε έναν έρωτα. Ποια είναι όμως αυτά; Ώρα να τα γνωρίσουμε.

Ταύρος
Οι Ταύροι είναι αθεράπευτα ρομαντικοί, κι ας μην τους το ‘χεις με την πρώτη ματιά. Θα έλεγε κανείς ότι ζουν για να αγαπούν, και η αίσθηση ότι έχουν ένα άτομο δίπλα τους που τους αγαπά όσο κι αυτοί τους δίνει αρκετή δύναμη για να κάνουν τα πάντα. Ναι, περισσότερο είναι γνωστοί για την ξεροκεφαλιά και την κτητικότητά τους, αλλά – αλήθεια – αγαπούν άνευ όρων. Δεν θα τα παρατήσουν ποτέ όσο πιστεύουν ότι μια σχέση δεν έχει τελειώσει ακόμα, και θα κάνουν τα πάντα για την κρατήσουν ζωντανή.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος είναι ο ευαισθητούλης του ζωδιακού κύκλου, αυτό είναι γνωστό. Ένα άλλο γνωστό για τον Καρκίνο είναι πως έχει την τάση να γίνεται χαλί να τον πατήσεις – για να μην πούμε σάκος του μποξ. Αυτό είναι ένα κλισέ που δεν ισχύει. Οι Καρκίνοι, όταν αποφασίσουν να δοθούν ολοκληρωτικά, θα το κάνουν επειδή έχουν ζυγίσει στο μυαλό τους τα υπέρ και τα κατά και είναι σίγουροι ότι έφτασε η ώρα να ρίξουν την άγκυρά τους. Και μετά γίνονται το αρκουδάκι της αγάπης που όλοι ξέρουμε (και μερικές φορές ζηλεύουμε).

Τοξότης
Ναι, ναι, καλά διαβάσατε. Ο Τοξότης δεν χαμπαριάζει τίποτα αν παίζει Έρωτας. Και είναι με κεφαλαίο επειδή, α) προφανώς ο Τοξότης όλα του τα αισθήματα τα ζει με κεφαλαίο, και β) ο έρωτας για τον Τοξότη δεν είναι το σημάδι ότι πρέπει να σταματήσει τις περιπέτειες και τις ακρότητες και όλα αυτά που τον κάνουν αυτόν που είναι, όχι. Ο έρωτας σημαίνει πως βρήκε έναν σύντροφο να τα μοιράζεται όλα αυτά, και να περνάει ακόμα καλύτερα. Αν ένας Τοξότης δει τον έρωτα της ζωής του στα μάτια σου, φόρα κράνος και ετοιμάσου για το καλύτερο ταξίδι της ζωής σου.

Ιχθείς
Ζουζούνια. Δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις αλλιώς αυτούς τους ανθρώπους. Θέλουν πάθος, θέλουν δράμα, θέλουν σαπουνόπερα και καταστροφή, αλλά μα τον Θεό δεν θα βρεις άλλο ζώδιο που να έχει τόσο σφαιρική, τόσο υπέροχη αντίληψη του έρωτα. Το ρομαντικό και το πλατωνικό δεν είναι ιδέες που αφορούν τα ψαράκια, επειδή για αυτά ο έρωτας και η αγάπη βρίσκονται σε κάθε τι, και θα τα ζήσουν με ανάλογη ένταση. Συνεπώς, με όλες αυτές τις πληροφορίες, μπορείς να καταλάβεις πόσο απόλυτα παραδίνονται σε μία σχέση…

Παρθένος
Για τον Παρθένο συνήθως θα ακούσεις γκρίνια. Για τα ελαττώματά του, για την τελειομανία του και την ανάγκη του να έχει τον έλεγχο στα πάντα, συνεχώς. Εντάξει, οι Παρθένοι δεν είναι αγγελάκια, τι να κάνουμε; Είναι άνθρωποι δύσκολοι, αλλά μήπως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε εύκολοι; Αν μη τι άλλο, οι Παρθένοι βάζουν τα γυαλιά σε πολλά άλλα ζώδια όσον αφορά την ειλικρίνεια της αγάπης τους. Θα την εκφράσουν και θα την εννοούν και, ακούγοντας τις λέξεις “Σ’ αγαπώ” να βγαίνουν από το στόμα ενός ανθρώπου που περνάει τις μισές του μέρες να είναι κουρδισμένος σαν χορδή έτοιμη να σπάσει, ίσως να νιώσεις πιο ασφαλής από ποτέ.

Πηγή: in2life.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ