Με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι;

Με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι;

Ποιοι συνδυασμοί ζωδίων ταιριάζουν απόλυτα και ποια ζώδια που φαινομενικά είναι αταίριαστα, έλκουν το ένα το άλλο;

Ο αέρας έλκει το στοιχείο της φωτιάς και η γη-το νερό. Είναι τα στοιχεία που μεταξύ τους σχηματίζουν εξάγωνο.

Όμως, τυγχάνει και ζώδια που σχηματίζουν τετράγωνο μεταξύ τους να έλκονται. Που βρίσκεται ο ερωτισμός και η χημεία; Αυτές είναι οι σχέσεις που έρχονται στη ζωή μας για να μας μάθουν πράγματα, για να μας βοηθήσουν να ωριμάσουμε, για να μας δυσκολέψουν με σκοπό να γίνουμε πιο σοφοί.

Με ποιο ζώδιο ταιριάζω απόλυτα και ποιοι είναι οι αταίριαστοι που μας έλκουν;

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Κριός
+ Κριός με Δίδυμο: Είναι το ζευγάρι που ξέρει να περνάει καλά, που δεν βαριέται ποτέ. Μαζί κάνουν νέα ξεκινήματα, βιώνουν νέες εμπειρίες. Έχουν τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση να προσπερνάνε κάθε δυσκολία.
+ Κριός με Υδροχόο: Καλός ερωτικός συνδυασμός με πολλά κοινά. Βλέπουν και οι δυο τη ζωή με θετική ματιά, νοιάζονται και βοηθάνε τους άλλους . Είναι πρωτοποριακοί, τολμούν να κάνουν πρωτότυπα πράγματα μαζί.
– Κριός με Καρκίνο: Ο Καρκίνος, με την τρυφερότητά του, χαλαρώνει τις εντάσεις και την ορμητικότητα του Κριού και του αφήνει ελεύθερο πεδίο δράσης σε άλλους τομείς της ζωής του. Του προσφέρει την αγάπη που χρειάζεται για να νιώσει ξεχωριστός.
– Κριός με Αιγόκερω: Είναι και οι δυο παρορμητικοί αλλά και ξεροκέφαλοι. Ξεκινούν νέα πράγματα με ενθουσιασμό. Ο Κριός σέβεται την εργατικότητα και τη δύναμη του Αιγόκερου και αν είναι ώριμος, θα καταφέρει να βάλει στέρεες βάσεις σε ότι δημιουργεί.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ταύρος
+ Ταύρος με Καρκίνο: Μαζί νιώθουν ασφάλεια και συμβιώνουν αρμονικά. Η σταθερότητά τους και η γλυκύτητα του Καρκίνου προσφέρουν μια ικανοποιητική ζωή. Αγαπάνε τα ίδια πράγματα και παίρνουν κοινές αποφάσεις.
+ Ταύρος με Ιχθύ: Η υπερβολική συναισθηματική έκφραση του Ιχθύ και η αγάπη του βοηθάνε την ψυχολογία του Ταύρου. Η μεγάλη υπομονή του τον συγκινεί και τον χαλαρώνει.
– Ταύρος με Λέων: Είναι και οι δυο πολύ δυναμικοί, μπορούν να γίνουν καλοί φίλοι αρκεί να τιθασεύσουν τον ανταγωνισμό αλλά και τον εγωισμό τους. Στον επαγγελματικό χώρο, είναι ικανοί να βάλουν μπουρλότο.
– Ταύρος με Υδροχόο: Παρόλο που είναι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους έλκονται. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο, μαθαίνει από τον άλλο. Ο Ταύρος βάζει σε μια σειρά τις σκέψεις και τις προτεραιότητες του Υδροχόου, τον βοηθάει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής με ψυχραιμία και λογική.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Δίδυμος
+ Δίδυμος με Κριό: Ο Κριός του ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τον κάνει να αισθάνεται μοναδικός. Ο Δίδυμος νιώθει σαν μικρό παιδί, περνάει καλά, μπορεί να κατακτήσει τα πάντα μαζί του. Η κακή διάθεση δεν έχει θέση στο μεταξύ τους.
+ Δίδυμος με Λέων: Ξέρουν να εντυπωσιάζουν και οι δυο,να βρίσκονται στην πρώτη θέση, ο καθένας με τον τρόπο του και σε διαφορετικό τομέα. Ο Λέων προσφέρει χαρά και ενθουσιασμό ενώ ο Δίδυμος βοηθάει με το πρακτικό του πνεύμα.
– Δίδυμος με Παρθένο: Ο Παρθένος προσφέρει την ασφάλεια στον Δίδυμο, ξέρει που πατά και που βρίσκεται χάρις στην ψυχραιμία και τη λογική που του παρέχει. Αφήνει περιθώρια στον Δίδυμο να ξεχωρίσει και αυτό βέβαια μπορεί να δημιουργήσει και εντάσεις. Είναι ένα συχνό δίδυμο.
– Δίδυμος με Ιχθύ: Είναι και οι δυο κυκλοθυμικοί. Αν μπορέσουν να το ξεπεράσουν, μπορεί ο ένας να συμπληρώσει τον άλλο. Η εξυπνάδα του Ιχθύ και οι καλλιτεχνικές του τάσεις μπορούν να κερδίσουν τον Δίδυμο. Ο Ιχθύς βλέπει τη ζωή με διαφορετική ματιά και αυτό ξυπνά το ενδιαφέρον του Δίδυμου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Καρκίνος
+ Καρκίνος με Ταύρο: Αρέσει και στους δυο η οικογένεια, ένα όμορφα στολισμένο σπίτι, η καλή ζωή και οι ωραίες στιγμές. Αναζητούν και οι δυο υλική και συναισθηματική ασφάλεια. Ο Ταύρος είναι πιο λογικός και ξέρει να ξεμπλοκάρει συναισθηματικά τον Καρκίνο.
+ Καρκίνος με Παρθένο: Ο Παρθένος προσφέρει στον Καρκίνο την υλική ασφάλεια και τη σταθερότητα που χρειάζεται για να εξελιχθεί. Και κείνος με τη σειρά του, του δίνει όλα όσα χρειάζεται για να ισορροπήσει. Μπορεί να μην εκφράζονται το ίδιο συναισθηματικά, όμως τα βρίσκουν.
– Καρκίνος με Κριό: Μπορεί ο παρορμητισμός και οι εντάσεις του Κριού να τρομάζουν τον Καρκίνο, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο, εκείνος νιώθει ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του. Το ιδανικό είναι να είναι η γυναίκα Καρκίνος και ο άντρας Κριός.
– Καρκίνος με Ζυγό: Μπορούν να κάνουν καλή παρέα και να διασκεδάζουν μαζί. Η αισθητική, η γλυκύτητα και οι καλοί τρόποι συμπεριφοράς του Ζυγού ταιριάζουν στον Καρκίνο. Εκείνος βέβαια μπορεί να τρομάξει από την παρορμητικότητα του Ζυγού αλλά από την άλλη, είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αντέξει και τις συναισθηματικές του μεταμπτώσεις.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Λέων
+ Λέων με Δίδυμο: Ο Λέων θαυμάζει το μυαλό και την αυτοπεποίθηση του Δίδυμου, τον παρασύρει σε νέες εμπειρίες. Όμως η αέρινη φύση του ζωδίου πολλές φορές του δημιουργεί εντάσεις με άγνωστα αποτελέσματα.
+ Λέων με Ζυγό: Ο Ζυγός δημιουργεί το αρμονικό περιβάλλον που χρειάζεται ο Λέων για να αισθανθεί ασφαλής. Μπορεί να προβάλλει την εικόνα του προς τα έξω. Αγαπούν τα ίδια πράγματα: την καλή παρέα, τη διασκέδαση, τις υλικές απολαύσεις. Είναι και οι δυο αισιόδοξοι και καλοπροέραιτοι.
– Λέων με Ταύρο: Ο Ταύρος ξυπνάει το ενδιαφέρον του Λέοντα, του ανοίγει νέους δρόμους. Αγαπούν και οι δυο το χιούμορ και την αισθητική. Αν το πείσμα και η ξεροκεφαλιά υποχωρήσουν, μπορούν να ευτυχήσουν μαζί.
– Λέων με Σκορπιό: Δεν ξέρω αν το Λιοντάρι μπορεί να αντέξει την καταπίεση και την χειραγώγηση του Σκορπιού. Δύσκολος ο συνδυασμός εκτός και αν βρεθεί μια μέση οδός όπου ο ένας θα σέβεται τα συναισθήματα και την προσωπικότητα του άλλου.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Παρθένος
+ Παρθένος με Καρκίνο: Ο Καρκίνος έχει υπομονή, ξέρει να υποχωρεί και να κατανοεί τον ψυχαναγκασμό του Παρθένου. Τον χαλαρώνει, αισθάνεται εμπιστοσύνη ενώ και οι δυο αφοσιώνονται σε κοινές αξίες.
+ Παρθένος με Σκορπιό: Ο Σκορπιός βοηθάει τον Παρθένο να εξερευνήσει εσωτερικά τον εαυτό του, τον βγάζει από κάποια στερεότυπα και απολαμβάνει τη ζωή. Όσο και αν αυτό είναι ζόρικο, ανταμείβεται ερωτικά και με το παραπάνω.
– Παρθένος με Δίδυμο: Η αυτοπεποίθηση, τα ενδιαφέροντα, η προσαρμοστικότητα του Δίδυμου αρέσουν σε έναν Παρθένο, νιώθει πιο ασφαλής μαζί του να δοκιμάσει νέα πράγματα. Όμως, όσο και αν ο Παρθένος τον θαυμάζει, ώρες-ώρες νευριάζει με την συμπεριφορά του.
– Παρθένος με Τοξότη: Ο ψυχαναγκασμός του τού στερεί τις απολαύσεις της ζωής και ο Τοξότης τον βοηθάει να ανοίξει. Μελετά τις κινήσεις του και τη συμπεριφορά του όσο και αν τον τρελαίνει.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ζύγος
+ Ζυγός με Λέοντα: Ξέρει να κάνει ένα Λιοντάρι να νιώθει μοναδικό χάρις στην τρυφερότητα και τη δοτικότητα. Και ο Λέων όμως ανταποδίδει αυτήν την αγάπη. Ο ενθουσιασμός και το φλογερό ταμπεραμέντο του δίνουν ζεστασιά στο Ζυγό και απολαμβάνουν και οι δυο τη ζωή με αισθησιασμό.
+ Ζυγός με Τοξότη: Είναι και οι δυο κοινωνικοί, εξωστρεφείς, ελεύθεροι. Έχουν κοινές παρέες και ενδιαφέροντα. Μπορούν να είναι καλοί φίλοι, εραστές, συνεργάτες, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.
– Ζυγός με Καρκίνο: Ο Ζυγός είναι ελεύθερος αλλά ο συναισθηματισμός και το περιβάλλον που δημιουργεί ο Καρκίνος τον γοητεύουν. Έχουν πιθανότητες να είναι μαζί όσο και αν ο κυκλοθυμισμός του Καρκίνου τον κουράζει.
– Ζυγός με Αιγόκερω: Ο Ζυγός ενθουσιάζεται και πολλές φορές παρατάει πράγματα στη μέση. Εκεί έρχεται ο Αιγόκερως και τον παρακινεί να συνεχίσει ή τον βοηθάει να βάλει ένα πρόγραμμα στη ζωή του. Έτσι ο Ζυγός νιώθει ασφάλεια μαζί του και τον θαυμάζει όσο και αν τον δυσκολεύει.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Σκορπιός
+ Σκορπιός με Παρθένο: Το σεξ ανάμεσά τους είναι δυνατό. Ο Παρθένος με την λογική του ξεμπλέκει τα συναισθήματα του Σκορπιού και τον βοηθάει να ισορροπήσει. Του εμπνέει εμπιστοσύνη.
+ Σκορπιός με Αιγόκερω: Είναι έντονο το ερωτικό στοιχείο, ικανό να καλύψει κι άλλους τομείς που μένουν ακάλυπτοι καθότι σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζουν. Ο Σκορπιός πρέπει να κατευνάσει την έντονη κριτική του και την κτητική του διάθεση.
– Σκορπιός με Λέων: Η γοητεία και η αισιοδοξία του Λέοντα τον αγγίζουν, θαυμάζει την προσωπικότητά του και τον έχει σαν παράδειγμα όσο και αν εκείνος είναι αντίθετος με αυτή την στάση.
– Σκορπιός με Υδροχόο: Είναι έντονη η έλξη και ο μαγνητισμός. Όμως δεν είναι εύκολος ο συνδυασμός και αυτό γιατί η ανασφάλεια και η κτητικότητα του Σκορπιού τον φοβίζουν. Όμως η πρωτοπορία και το ανοιχτό πνεύμα του Υδροχόου τον βοηθούν.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Τοξότης
+ Τοξότης με Ζυγό: Αγαπούν τα ίδια πράγματα. Είναι αισιόδοξοι, ελεύθεροι, καλοπερασάκηδες ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Είναι μια αιώνια εφηβική, συναρπαστική σχέση.
+ Τοξότης με Υδροχόο: Είναι πολύ ταιριαστοί σαν φίλοι, εραστές, σύντροφοι. Εκφράζονται και κινούνται ελεύθερα. Έχουν πολλά κοινά, περνάνε καλά και δεν πλήττουν ποτέ.
– Τοξότης με Παρθένο: Ο Παρθένος βάζει τάξη στη ζωή του και τον βοηθάει να ωριμάσει. Του βάζει πρόγραμμα και στόχους. Είναι αντίθετοι, όμως συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Ο Τοξότης μαθαίνει να σέβεται τα συναισθήματα και να περιορίζει τον εγωισμό του.
– Τοξότης με Ιχθύ: Οι ανησυχίες τους, η διάθεση για εξερεύνηση και η ανάγκη να πιστεύουν στα καλύτερα είναι τα βασικά τους κοινά στοιχεία. Ο Ιχθύς τον βοηθά να δίνει περισσότερα και να σέβεται τις ανάγκες των άλλων.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Αιγόκερως
+ Αιγόκερως με Σκορπιό: Ο Σκορπιός τον βοηθάει να ανακαλύψει σκέψεις και συναισθήματα που δεν είχε φανταστεί. Τον δυσκολεύει, όμως του προσφέρει πολλά.
+ Αιγόκερως με Ιχθύ: Μπορεί να είναι εντελώς αντίθετοι, όμως ο ένας έχει αυτό που χρειάζεται ο άλλος. Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία του Ιχθύ γλυκαίνουν την συμπεριφορά του.
– Αιγόκερως με Κριό: Είναι έντονη η ερωτική έλξη. Ο Κριός αλλάζει τις συνήθειές του και ο Αιγόκερως δοκιμάζει μαζί του νέα πράγματα και εμπειρίες. Η δυναμική αυτής της σχέσης χρειάζεται προσοχή για να μην επισκιάσει ο ένας τον άλλο.
-Αιγόκερως με Ζυγό: Ο Ζυγός του μαθαίνει να εκφράζεται περισσότερο συναισθηματικά και να σέβεται τις ανάγκες των άλλων. Ο Αιγόκερως απολαμβάνει την ξεγνοιασιά του Ζυγού, ξεφεύγει από κάποιες ιδέες και αντιλήψεις αλλά και από τα πρέπει του.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Υδροχόος
+ Υδροχόος με Κριό: Εκρηκτικός ερωτικός συνδυασμός. Δεν πλήττουν ποτέ, ο ένας θρέφει την αυτοπεποίθηση του άλλου. Ο Κριός απομακρύνει όλες του τις αναστολές και τον βοηθά να εκφράζεται συναισθηματικά σε σημείο ασύληπτο.
+Υδροχόος με Τοξότη: Αγαπούν και οι δυο τα ταξίδια και τις νέες εμπειρίες. Συζητούν και φιλοσοφούν μαζί ώρες. Είναι κοινωνικοί, εξωστρεφείς, αγαπούν το χιούμορ, κάνουν καλή παρέα. Ο Τοξότης τον ξεμπλοκάρει σε δύσκολες στιγμές.
-Υδροχόος με Ταύρο: Ο Υδροχόος τον θαυμάζει σε σημεία που εκείνος δεν διαθέτει. Μελετάει τον τρόπο που κινείται, την αποτελεσματικότητά του, τους στόχους του. Βασικά, δεν ταιριάζουν σε πολλά.
-Υδροχόος με Σκορπιό: Ο ερωτισμός του Σκορπιού τον τρελαίνει, όπως και η κτητική του συμπεριφορά. Δύσκολος συνδυασμός. Ο Υδροχόος πιέζεται, όμως βουτάει στον κόσμο των συναισθημάτων και παύει να φοβάται.

Με ποια ζώδια ταιριάζει ο Ιχθύς
+Ιχθύς με Ταύρο: Ο Ιχθύς μπορεί να τον γειώνει στην πραγματικότητα, όμως τον ισορροπεί, του δίνει τη σταθερότητα και την ασφάλεια που έχει ανάγκη. Έχουν κοινά σημεία και απολαμβάνουν τη ζωή.
+Ιχθύς με Αιγόκερω: Ο Αιγόκερως του εμπνέει εμπιστοσύνη, μαζ ί του μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Τον βοηθά στα πρακτικά ζητήματα που ίσως ο ίδιος ξεχνάει.
-Ιχθύς με Δίδυμο: Μαζί του ο Ιχθύς νιώθει ανασφάλεια, όμως του δίνει αυτοπεποίθηση, του μαθαίνει να πατά στη γη. Τον βοηθάει, στα δύσκολα που ο ίδιος παρατάει, να αντιμετωπίζει διαφορετικά τα πράγματα, να προσαρμόζεται και να διεκδικεί τα θέλω του.
-Ιχθύς με Τοξότη: Οι φιλοσοφικές τάσεις του Τοξότη αλλά και το ανοιχτό του πνεύμα εξιτάρουν τον Ιχθύ. Μαθαίνει πολλά μαζί του, τον θαυμάζει. Οι ανησυχίες τους είναι κοινές, δένονται και θαυμάζει ο ένας τον άλλο.

Πηγή: missbloom.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ