Τα πιο kinky ζώδια στο ζευγάρωμα

Τα πιο kinky ζώδια στο ζευγάρωμα

Είναι ο σύντροφός σου ένα από αυτά;

Οι προτιμήσεις στο σεξ διαφέρουν φυσικά σε κάθε άνθρωπο. Υπάρχουν κατηγορίες που θέλουν απλά και ήρεμα πράγματα στο κρεβάτι (το λεγόμενο “vanilla sex”) και υπάρχει και η κατηγορία ανθρώπων που έχει ως πρότυπο τον Christian Grey. Σύμφωνα μάλιστα με μία μελέτη που δημοσιεύτηκε το 2013 στο “Journal of Sexual Medicine” όσοι προτιμούν το kinky sex είναι λιγότερο νευρωτικοί, έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, μειωμένο άγχος και στρες και γενικότερη ευεξία στη ζωή τους.

Κριός:

Ο Κριός αγαπάει πολύ το S&M σεξ. Του αρέσει να επιβάλλεται στον /στην σύντροφό του όμως γι αυτό ευθύνεται η επιρροή που ασκεί ο Ήλιος πάνω του. Το kinky sex αποτελεί γι αυτόν μία πηγή έκφρασης και έντονης ενέργειας.

Αιγόκερως:

Κάτω από το σοβαρό πρόσωπο του Αιγόκερου κρύβεται ένας άνθρωπος με έντονη σεξουαλικότητα.

Δίδυμοι:

Οι Δίδυμοι φημίζονται για την ευρηματικότητά τους γι αυτό δεν θα διστάσουν να δοκιμάσουν kinky παιχνίδια στο κρεβάτι τους. Είναι ανοιχτοί στο ménage a trois, στο dirt talk και στα αθώα βίτσια.

Υδροχόος:

Ως ζώδιο του αέρα ο Υδροχόος είναι απελευθερωμένος, χρησιμοποιεί sex toys και λατρεύει τους πειραματισμούς. Τον εκνευρίζει τρομερά κάθε τι βαρετό.

Παρθένος:

Μπορεί να φαίνεται οργανωτικός και συντηρητικός ωστόσο ο Παρθένος παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή στο κρεβάτι. Έχει μία έντονη επιθυμία να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και αυτό το επιτυγχάνει μέσω της σεξουαλικής εξερεύνησης. Προσπαθεί να εξειδικεύεται στις τεχνικές του σεξ και είναι ικανός να παρακολουθήσουν έως και σεμινάρια.

Σκορπιός:

Ο Σκορπιός, ως ζώδιο του νερού, παρουσιάζει μία εμμονή που μεταφράζεται σε ακραίο σεξ. Του αρέσει να ξεπερνά τα όρια ωστόσο ζηλεύει πολύ εύκολα.

Πηγή: missbloom.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ