Δύσκολο το 2020 γι’ αυτά τα 3 ζώδια και παράδεισος γι’ αυτά τα 4 προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης

Δύσκολο το 2020 γι’ αυτά τα 3 ζώδια και παράδεισος γι’ αυτά τα 4 προβλέπει ο Κώστας Λεφάκης

Αστρολογικές προβλέψεις για το 2020 από τον Κώστα Λεφάκη!

Ο γνωστός αστρολόγος λέει πως : «Το 2020 αναμένεται να είναι μία δυνατή χρονιά για όλα τα ζώδια». Ποια όμως είναι εκείνα που θα περάσουν δύσκολα και ποια θα ευνοηθούν; Ποια θα ζήσουν τον απόλυτο έρωτα; Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές του προβλέψεις!

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Κριός 2020

 Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω ότι εγκαινιάζει μια καινούρια περίοδο, η οποία θα ξετυλιχτεί σταδιακά τα επόμενα χρόνια. Απαραίτητη προϋπόθεση να πειθαρχήσετε στις παρορμήσεις και στην ανυπομονησία σας. Προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα και ξεπεράστε συνήθειες και συναναστροφές του παρελθόντος.

Αναμφίβολα η πολυαστρία στον Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο του 2020 θα σας οδηγήσει να αλλάξετε πλεύση και εσείς θα βρείτε το σθένος να γίνετε πιο αγωνιστές και πιο ηρωικοί στη μάχη, τις δύσκολες στιγμές που δεν θα λείψουν, κυρίως το Φθινόπωρο του 2020.

Αισθηματικά, οι καταστάσεις θα έχουν τις δυσκολίες τους. Πολλοί βρίσκεστε σε κατάσταση εξάρτησης, ή καταπίεσης. Πρέπει να βρείτε το κουράγιο να μείνετε μόνοι, ή να απεξαρτηθείτε από μια σχέση που δεν είναι πλέον λειτουργική.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Λέων 2020

Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά, αν όχι δύσκολη, τότε πολύ κουραστική για τον επαγγελματικό τομέα, αλλά αρκετά εξυπηρετική για τον οικονομικό.

Γενικότερα, η κομβική αυτή χρονιά θα αλλάξει πολλά στις συνήθειες, στις ανάγκες, στις επιλογές και στις προθέσεις σας. Οι πρώτοι μήνες είναι αρκετά χαοτικοί και ασταθείς.

Στον επαγγελματικό τομέα κυριαρχεί ο Ουρανός. Πιστεύω ότι οι πλανητικές όψεις του Ουρανού με την πολυαστρία στον Αιγόκερω, θα εξυπηρετήσουν πολλές φορές τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Τα οικονομικά μπορεί να μην είναι ανθηρά, αλλά θα είναι αρκετά ικανοποιητικά. Ελέγχετε πως τα χειρίζεστε και τι καταναλώνετε, ή ακόμα και τι διακινδυνεύετε μέσα από αυτά.

Για τα αισθηματικά σας υπάρχει μια νέα πορεία που έχει φανεί από πέρυσι. Αποφασίστε ότι σας βοηθά ψυχολογικά να νιώσετε ευχαριστημένοι και αισιόδοξοι. Οι αποφάσεις στη δική σας περίπτωση είναι δύσκολη υπόθεση. Μπερδεύετε συχνά το συναίσθημα με τη λογική και η απόφαση δεν είναι πάντα εύστοχη.

Στη δική σας περίπτωση το 2020 είναι ένας προθάλαμος, μια προειδοποίηση, μια εισαγωγή σε μια νέα εποχή.

Ζώδια 2020 προβλέψεις Λεφάκης

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Ταύρος 2020

Μπορεί να μη θέλετε να το πιστέψετε, αλλά το 2020 είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές της ζωής σας. Είναι γεγονός πως από την Άνοιξη θα καταλάβετε πως οι δυσκολίες του παρελθόντος περιορίστηκαν αισθητά. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, με επίκεντρο τον Μάρτιο και με ισχύ μέχρι το τέλος της χρονιάς, ανοίγει τους ορίζοντες των βλέψεών σας και σας βοηθά να βάλετε σημαντικούς στόχους.

Το Φθινόπωρο του 2020 θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους σας. Είναι τότε που θα αποδειχτεί η ορθότητα, ή μη, επιλογών και αποφάσεων. Τότε θα πρέπει να προσέξετε αρκετά το παρασκήνιο της ζωής σας.

Μην ξεχνάτε ότι οι φετινές εκλείψεις επηρεάζουν οικονομικά ζητήματα, περιουσιακά, ή κληρονομικά θέματα.

Το 2020 θα σας βοηθήσει πολύ στα επαγγελματικά σας σχέδια και ενδιαφέροντα. Είτε είστε υπάλληλοι, είτε ελεύθεροι επαγγελματίες ή σπουδαστές, η χρονιά αυτή έχει να σας δώσει και να σας προωθήσει. Οι επιτυχίες που θα έχετε θα τροφοδοτήσουν την δύναμη και θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας.

Αισθηματικά, θα νιώσετε αρκετά ικανοποιημένοι. Θα πάρετε αποφάσεις τις οποίες υπαγορεύουν οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στη διάρκεια αυτής της χρονιάς.

Θα πρέπει όμως να προσέξετε λίγο την υγεία σας, εσείς που έχετε κάποια χρόνια προβλήματα. Αποφύγετε να εκτεθείτε σε κινδύνους, τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο και τον Δεκέμβριο.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Δίδυμος 2020

Είναι γεγονός πως το 2020 θα σας δώσει ευκαιρίες, τόσο οικονομικού, όσο και δημιουργικού χαρακτήρα, αλλά θα απαιτήσει από εσάς εκκαθαρίσεις και αλλαγές στην τακτική, στη διαχείριση και στην συμπεριφορά.

Επαγγελματικά θα αρχίσουν να κινούνται είτε καλύτερα, είτε πιο προοδευτικά αυτά που σας αφορούν. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και για τα οικονομικά. Όσοι επιζήσετε από απώλειες, ζημιές και δυσκολίες, κάνετε υπομονή μέχρι την Άνοιξη, η οποία θα σας αποδείξει ότι οι αγώνες φέρνουν πάντα καρπούς και ότι η βελτίωση, ανεξάρτητα από ότι συμβαίνει σε γενικότερη κλίμακα, είναι εφικτή.

Η σύνοδος του Δία με τον Κρόνο θα επηρεάσει πολύ την εξέλιξη των αισθηματικών σας και θα σας προσγειώσει σε μια καινούρια πραγματικότητα, ακόμα και αν αυτό σας ενοχλήσει. Η επιρροή του Ποσειδώνα βελτιώνεται και έτσι η επιμονή σας να σκηνοθετείτε τη ζωή και τη σχέση σας, μπορεί να μην σταματήσει, αλλά να περιορίζει την εκδοχή των απογοητεύσεων.

Η φαντασία σας θα γίνει πιο γόνιμη και τα όνειρα που θα κάνετε θα είναι πιο εκλογικευμένα. Το 2020 είναι μια χρονιά αλλαγών, σποράς για τη νέα δεκαετία και κλεισίματος της οδού προς ένα στείρο παρελθόν που, κατά περιόδους, σας άρεσε να επισκέπτεστε.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Καρκίνος 2020

Το 2020 θα είναι σταθμός, τόσο για τον τομέα των σχέσεων με τους άλλους, όσο και για το μέλλον της καριέρας σας. Οι ευκαιρίες για βελτίωση των συνθηκών της ζωής σας δεν θα λείψουν . Θα πρέπει όμως να είστε πειθαρχημένοι, συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, που είναι και το κύριο φαινόμενο της χρονιάς αυτής, φέρνει μια νέα εποχή στον τομέα των σχέσεων τόσο των αισθηματικών, όσο και των κοινωνικών. Βέβαια θα περάσετε πολλά στάδια μέχρι να φτάσετε στην τελική κατάληξη.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα προωθούνται γρήγορα, αλλά το Φθινόπωρο θα βιώσετε μερικές περιστασιακές δοκιμασίες. Δεν θα οφείλονται τόσο σε δικά σας λάθη, όσο στην επιρροή του γενικότερου κλίματος που θα αλλάξει για τρεις περίπου μήνες.

Οικονομικά έχετε περιθώρια βελτίωσης, ή να κάνετε καλύτερη διαχείριση από ότι στο παρελθόν. Αλλά ακόμα και η βελτίωση που θα προκύψει, θα απορροφηθεί για την εξόφληση των χρεωστικών εκκρεμοτήτων που έχει σωρευτεί.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Παρθένος 2020

Το 2020 και η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω σας κατατάσσει στους πιο ευνοούμενους αυτής της χρονικής περιόδου. Η έμφαση δίνεται σε ότι δημιουργείτε ή σε ότι έχετε δημιουργήσει μέχρι σήμερα και στην εξέλιξή του.

Ήρθε η στιγμή να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να εκφράσετε τις δυνατότητές σας σε ευρύτερο περιβάλλον. Ο Κρόνος μαζί με τον Δία στον Αιγόκερω θα σας δώσουν την απαραίτητη δύναμη και θα βοηθήσουν τις επαφές ή τις σχέσεις σας με ισχυρούς παράγοντες και ανωτέρους τόσο του επαγγελματικού, όσο και του κοινωνικού σας καθεστώτος.

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες, χρέη κληρονομικά και μην μειώνετε τις επιδόσεις σας, όταν συναντάτε δυσκολίες.

Αισθηματικά, το 2020 παρουσιάζει ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, σχηματίζει καλύτερες όψεις με τον Κρόνο και τον Δία στον Αιγόκερω και αυτό συμβάλλει στην εξέλιξη μιας καινούριας σχέσης, ή στην βελτίωση της παλιάς.

Τα οικονομικά σας θα είναι και καλά και δύσκολα! Ενώ η πολυαστρία βοηθά την δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα, δυσκολεύει τα εισοδήματα, ή την κατάσταση στα οικονομικά. Αυτό συμβαίνει τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο, τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Η υγεία σας, ψυχολογική και σωματική, θέλει φροντίδα και επιμέλεια. Οι περισσότεροι από εσάς είστε ευαίσθητοι στις αντιδράσεις των άλλων, με συνέπειες στην υγεία σας.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Ζυγός 2020

Το 2020 θα είναι σημαντική και καθοριστική χρονιά για τους περισσότερους από εσάς. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω με επίκεντρο τον Μάρτιο, επηρεάζει, μετασχηματίζει ή και ανασυγκροτεί τον άξονα προσωπική και επαγγελματική ζωή.

Κάτω από το βάρος αυτής της πολυαστρίας, μέχρι το τέλος της χρονιάς, μια περίοδος της ζωής σας τελειώνει, για να αρχίσει μια καινούρια. Αισθητή θα είναι η αλλαγή στο ύφος στις συνήθειες και στο κλίμα που θα καθιερωθεί σταδιακά.

Οργανώστε τους επαγγελματικούς σας στόχους, κάντε αλλαγές προκειμένου να προσαρμοστείτε στο κυρίαρχο κλίμα.

Τα αισθηματικά σας θα είναι όμως η μεγάλη αρένα του 2020. Ίσως είναι η τελευταία και η πιο δύσκολη χρονιά της περιόδου που κλείνει. Τόσο η πολυαστρία στον Αιγόκερω, όσο και ο ανάδρομος Άρης στον Κριό, από τις αρχές Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου του 2020 θα σας δοκιμάσουν ιδιαίτερα σε αυτόν τον τομέα.

Στα οικονομικά η κατάσταση θα είναι καλύτερη, ή πιο εύκολα βιώσιμη. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω ενισχύει τον τομέα αυτόν και σας βοηθά να καλύπτετε εύκολα τις υποχρεώσεις σας.

Προβλέψεις Κώστα Λεφάκη για το 2020

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Σκορπιός 2020

Το 2020 η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, ανοίγει για εσάς καινούριους ορίζοντες αλλά και καινούρια μέτωπα.

Στα αισθηματικά σας, πνέει άνεμος ανανέωσης. Η πορεία του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζεται και η επιρροή της πολυαστρίας στον Αιγόκερω μαζί του, βελτιώνεται.

Η εργασία σας θα απαιτήσει περισσότερη κινητικότητα, ενδεχομένως επινόηση, διαφήμιση, ή οργανωμένη προσπάθεια . Η πολυαστρία στον Αιγόκερω και η καλή της όψη με τον Ουρανό, σας δίνει την δυνατότητα να εξελίξετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις και κυρίως, μετά τον Μάρτιο να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή σχέδια σχετικά που έχουν βιώσει μεγάλη καθυστέρηση.

Οικονομικά, θα χρειαστεί να εκπονήσετε και να ακολουθήσετε μια στρατηγική, η οποία να διαθέτει εναλλακτικές και εφεδρείες. Οι μήνες των εκλείψεων θα ταλαιπωρήσουν το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας, αλλά θα ανακάμψετε γρήγορα.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Τοξότης 2020

Το 2020 θα είναι μια καθοριστική χρονιά στην εξέλιξη της πορείας σας και στην αναδιαμόρφωση των σχέσεών σας. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω επηρεάζει κάθετα και καθοριστικά, ότι αφορά το συναισθηματικό και οικονομικό σας μέλλον.

Τα οικονομικά θα παίξουν σημαντικό και άμεσο ρόλο από τις αρχές της χρονιάς. Πέρα από την παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, η συνεύρεση του Δία και του Κρόνου σε αυτό το ζώδιο, σας βοηθά και σας υποχρεώνει μαζί, να κλείσετε σταδιακά κύκλους εκκρεμοτήτων, χρεωστικών και άλλων.

Σημαντική θα είναι η χρονιά και για τα επαγγελματικά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε. Άλλοι θα ανεφοδιαστείτε και άλλοι θα εκσυγχρονιστείτε!

Αισθηματικά, η χρονιά είναι μεταβατική και επεισοδιακή. Οφείλεται στις εκλείψεις που θα την σημαδέψουν, τόσο τον Ιούνιο, όσο και τον Δεκέμβριο. Δεν σημαίνει καταστροφή, ή χωρισμό. Σημαίνει όμως ότι οι άνθρωποι που σας αφορούν, τόσο ερωτικά, όσο και συναισθηματικά, είτε γιατί θα έχουν προβλήματα που δεν είχαν υπολογίσει, είτε γιατί θα διαφοροποιηθεί η συμπεριφορά τους απέναντί σας, η ατμόσφαιρα των σχέσεών σας θα ηλεκτριστεί, ή θα διαταραχτεί.

Γενικά το 2020 είναι χρονιά αιχμής και έντασης. Σας υποχρεώνει να διασαφηνίσετε τους στόχους σας στην εργασία, να βάλετε καινούρια θεμέλια για το οικονομικό σας μέλλον.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Αιγόκερως 2020

Θεωρείστε οι πρωταγωνιστές της χρονιάς αυτής. Φιλοξενείτε στο ζώδιό σας τέσσερα ουράνια σώματα, όπου από τα μέσα Φεβρουαρίου, μέχρι το τέλος Μαρτίου, σχηματίζουν μια στενή προσέγγιση μεταξύ τους, αλλάζοντας την πλεύση του κόσμου , αλλά και της δικής σας ζωής.

Ένα ξεκίνημα, ιδιαίτερα στον αισθηματικό τομέα, απαιτεί γρήγορη και αποφασιστική αντιμετώπιση. Αυτό πρέπει να γίνει προκειμένου να οδηγηθείτε στη διάλυση όλων των εκκρεμοτήτων που θυμίζουν άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Αγώνα θα κάνετε και για την συντήρηση του επαγγελματικού τομέα. Ο Μάρτιος, ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος, προβλέπονται σκληροί μήνες. Θα τα καταφέρετε στο τέλος, αλλά είναι ένας τομέας που θα σας κουράσει, χωρίς όμως να σας αποδιοργανώσει.

Περιπετειώδης αρκετά φαίνεται ο τομέας των οικονομικών σας, παρά το σωστό κριτήριο, τις ικανότητες διαχείρισης που διαθέτετε και τους σωστούς σας υπολογισμούς.

Η υγεία σας θέλει επιμέλεια και κυρίως προνοητικότητα το Φθινόπωρο, για να αποφύγετε ατυχήματα πάσης φύσεως.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Υδροχόος 2020

Το 2020, η πολυαστρία των τεσσάρων ουρανίων σωμάτων, συμβαίνει πίσω από το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από πρόσκαιρες ταλαιπωρίες και από ενοχλητικά παρασκήνια, οι σύνοδοι των πλανητών αυτών μεταξύ τους θα σας δώσουν κουράγιο για αναθεωρήσεις και ξεκινήματα, θα σας ανανεώσουν ψυχικά και θα σας εμφυσήσουν την δύναμη και την έμπνευση να φτάσετε στους μεγάλους σας προορισμούς.

Στα αισθηματικά, η κατάσταση θα είναι μεταβλητή, όχι άσχημη, αλλά ούτε και σταθερή. Θα περάσετε πολλές φάσεις συγκινήσεων και συναισθημάτων.

Τα οικονομικά σας, που κυριαρχεί ο πλανήτης Ποσειδώνας, είναι βιώσιμα και μετά τα μέσα της Άνοιξης, εξελίξιμα.

Η υγεία σας βελτιώνεται, αλλά την περίοδο των εκλείψεων δεν θα λείψουν ατυχήματα που πρέπει να αποφύγετε.

Κώστας Λεφάκης προβλέψεις: Ιχθύς 2020

Το 2020 κάτω από την δύναμη και την επίδραση της μεγάλης πολυαστρίας στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει αρκετά να βάλετε νέα σχέδια σε εφαρμογή, αλλά και θα σας υποχρεώσει να διασαφηνίσετε στόχους, προθέσεις και συνεργασίες με τρίτους. Ο Ποσειδώνας που είναι κυρίαρχος πλανήτης σας, σχηματίζει καλύτερες όψεις στη διάρκεια αυτού του κύκλου, αλλά τα πράγματα δεν θα είναι συνέχεια ρόδινα. Συγκριτικά με άλλες ζωδιακές ομάδες, είστε λιγότερο εκτεθειμένοι σε ταλαιπωρίες και δράματα. Παρόλα αυτά όμως, δεν επιτρέπεται να κάνετε λάθη, ή να ακολουθήσετε ακατάλληλες διαδρομές.

Σημαντική θα είναι η χρονιά για τα επαγγελματικά, αλλά και τα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα. Ωστόσο θα υπάρχουν απογοητεύσεις και δυσκολίες των Ιούνιο και τον Δεκέμβριο, εξ αιτίας των εκλείψεων σε αυτούς τους τομείς. Είναι τότε που πρέπει να προσέξετε περισσότερο.

Στα οικονομικά, πρέπει να προσέξετε πολύ το Φθινόπωρο. Ο ανάδρομος Άρης στον Κριό και η δυσαρμονία του με Κρόνο Πλούτωνα, εγκυμονεί απώλεια ή ένα περιστατικό που θα σας κοστίσει ακριβά.

Το μεγάλο κεφάλαιο των αισθηματικών θα είναι ενεργό και αυτό, ιδιαίτερα στους νεότερους ηλικιακά του ζωδίου σας. Θα παιχτούν πολλά σενάρια στην πορεία της χρονιάς, θα γοητεύσετε αλλά και θα δελεαστείτε, θα κερδίσετε κάποια στιγμή, αλλά θα χάσετε κάποια άλλη.

Σημαντικό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες αξιοποιώντας ευκαιρίες γνωριμιών που θα αποδειχτούν χρήσιμες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας, στην πορεία αυτής της χρονιάς. Όπως όλοι, έτσι και εσείς, κάτω από τη δύναμη της πολυαστρίας στον Αιγόκερω, αναθεωρείτε αρκετές από τις αρχές σας, αλλάζετε μερικές από τις συνήθειές σας, πληροφορείστε πιο σωστά εκεί που χρειάζεστε και υποχρεώνεστε να κινείστε συχνότερα και επαναληπτικά σε μικρές αποστάσεις. Η πολυαστρία σημαδεύει τον τομέα των προσδοκιών και ο Ουρανός στον Ταύρο, σας βοηθά να εκλογικεύσετε τα όνειρά σας. Καταφέρνοντας να επιτύχετε αυτά τα δύο βασικά πράγματα θα είστε στο τέλος οι κερδισμένοι αυτού του πολύ σημαντικού, αλλά όχι εύκολου χρόνου, ή ετήσιου κύκλου.

Τέλος η υγεία είναι καλύτερη από πέρυσι με ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα. Τις περιόδους των εκλείψεων φροντίστε να είστε πιο ασφαλείς και λιγότερο εκτεθειμένοι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ