3 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν δεν σου αρέσει να είσαι single

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις αν δεν σου αρέσει να είσαι single

Τι πρέπει να κάνεις και τι να αποφύγεις

Είχες μια σχέση και αυτή τελείωσε, δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Οκ, είσαι single εδώ και καιρό και η μονοτονία αρχίζει και δεν σου αρέσει. Τι 3 dos και 2 don’t για να αλλάξεις αυτό που δεν σου αρέσει. Τι να αποφύγεις και να κάνεις για να πάνε όλα όπως εσύ θες.

Ας ξεκινήσουμε από αυτά που δεν πρέπει να κάνεις

Ματίνα Μανταρινάκη

Δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω γιατί εδώ και αρκετό καιρό η λέξη φλερτ έχει αραχνιάσει. Η γκρίνια δεν οφελεί, ίσα – ίσα που απωθεί. Αν στεναχωριέσαι που δεν “ζουζουνίζεις” απλά φρόντισε να το επιδιώξεις. Όλα είναι θέμα θάρρους και εμπιστοσύνης στον εαυτό σου. Χρειάζεται προσπάθεια και δουλεια. Ξεκίνα με το να εκφράζεσαι ελεύθερα και χωρίς πολλές φιοριτούρες και η γκρίνια θα γίνει καπνός.

Έγινες έμμονη

Δεν χρειάζεται να σου γίνει έμμονη ιδέα το ότι πρέπει τώρα να βρεις σύντροφο, χαλάρωσε. Τα καλά θέλουν κόπο και έρχονται σαν αποτέλεσμα μιας κατάστασης. Βρες άλλα θέματα συζήτησης με τις φίλες σου να συζητήσεις, που δεν σε κάνουν να κατσουφιάζεις και να σκιθρωπιάζεις κάθε φορά που βγαίνεται έξω. Η προβληματισμένη έκφραση σου μπορεί να σε κρατήσει μακριά από ένα ενδιαφέρον eye contact.

Βγες έξω επιτέλους!

Μη μένεις μεσα στο σπίτι με τη πιτζάμα, πάρε μια-δύο φίλες σου -μη βγείτε αγέλη- καθίστε στο μπαρ, επικοινωνήστε με κόσμο, μιλήστε, θα φλερτάρεις χωρίς να το καταλάβεις ή χωρίς καν να το προσπαθήσεις. Για κάποιο λόγο το όταν κάθεσαι στη μπάρα έχεις περισσότερες πιθανότητες να φλερτάρεις και να γνωρίσεις ανθρώπους. Μην πας και κρυφτείς σε κανένα γωνιακό τραπεζάκι.

Φτιάξε λογαριασμό σε date app

Γιατί να μην μιλήσεις λίγο με κόσμο και να πάρεις ένα θετικο feedback. Δεν χρειάζεται να βγεις ραντεβού, λίγο να φλερτάρεις, να σου ανέβει η διάθεση. Να ανταλλάξεις δύο κολακευτικές κουβέντες και κάπως να ξαναμπείς ομαλά στο κλίμα.

Hobby 

Βρες μια δραστηριότητα που μαζεύει κόσμο από διαφορετικά backround, θα γνωρίσεις ανθρώπους που δεν το περίμενες, ο κύκλος σου θα ανοίξει χωρίς να το καταλάβεις και είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία με την οποία θα έχετε έτσι κι αλλιώς κοινά ενδιαφέροντα.

Πηγή: marieclaire.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ