Ένα καταπληκτικό εορταστικό σποτ κι ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών

Ένα καταπληκτικό εορταστικό σποτ κι ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών

Περίμενες ποτέ να ακούσεις να τραγουδούν μαζί η Ελένη Φουρέιρα, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Κωνσταντίνος Ρήγος, ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Μπεκατώρου; Αυτοί και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες, έβαλαν τα δυνατά τους, τα χριστουγεννιάτικα σκουφιά τους και συμμετείχαν σε ένα εορταστικό carpool karaoke για καλό σκοπό.

Ένα πολύ ωραίο Xmas Karaoke πραγματοποιήθηκε κατά της Κακοποίησης του Παιδιού με τους αγαπημένους πρωταγωνιστές: Διονύση Σαββόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Μουτσινά, Τάκη Ζαχαράτο, Κωνσταντίνο Ρήγο, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέα Αυγουστίδη, Κώστα Βογιατζή, Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ένα μοναδικό karaoke, με μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» – έκπληξη από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Σ’ αυτό το βίντεο συμμετέχουν όλοι και στέλνουν το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών.

Σκοπός τους να ενισχύσουν το σωματείο «κατά της παιδικής κακοποίησης- Ελίζα», που προστατεύει βρέφη και παιδιά που κινδυνεύουν από κακοποίηση και παραμέληση σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτόν το σκοπό συλλέγουν χρήματα για τη λειτουργία της 1ης Νοσοκομειακής Μονάδας στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Για να στηρίξουν κακοποιημένα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ