Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το… ξενύχτι

Τα 4 ζώδια που λατρεύουν το… ξενύχτι

Η αστρολογία έχει πολλά να πει για τα ενεργειακά σου επίπεδα και την καθημερινή ρουτίνα. Εκείνοι που γεννιούνται στα ζώδια του Κριού, του Διδύμου, της Παρθένου ή των Ιχθύων τείνουν να «λειτουργούν» καλύτερα όταν πέσει η νύχτα.

Ή αλλιώς: τα… νυχτοπούλια του ζωδιακού κύκλου. Η αστρολογία έχει πολλά να πει για τα ενεργειακά σου επίπεδα και την καθημερινή ρουτίνα. Εκείνοι που γεννιούνται στα ζώδια του Κριού, του Διδύμου, της Παρθένου ή των Ιχθύων τείνουν να «λειτουργούν» καλύτερα όταν πέσει η νύχτα. Η αστρολόγος Roya Baclkund εξηγεί τους λόγους στο elite daily.

Κριός: Έχει όλη την ενέργεια για να μείνει ξύπνιος όλη τη νύχτα

Είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο Κριός μπορεί να κρατήσει τον εαυτό του όρθιο ακόμα και όταν εξαντληθεί; Αυτό το ζώδιο έχει κυρίαρχο τον Άρη – πλανήτη δύναμης και επιθετικότητας – και εκείνοι που γεννιούνται στον Κριό ζουν για μια μεγάλη δόση αδρεναλίνης. Θα μείνουν ξύπνιοι όλη τη νύχτα αν υπάρχει κάτι αρκετά διασκεδαστικό. Ωστόσο, ένας Κριός τείνει να ξεχνά ότι είναι ένας μαραθώνιος και όχι ένα σπριντ, γι ‘αυτό είναι σίγουρα επιρρεπής στην εξάντληση, όταν τα ξενύχτια συνεχιστούν για πολύ.

Δίδυμοι: Τόσες πολλές σκέψεις τρέχουν στο μυαλό τους

Δεν είναι ότι ο Δίδυμος θέλει να είναι νυχτοπούλι, απλά δεν μπορεί να το ελέγξει. Τη στιγμή που το κεφάλι του ακουμπάει στο μαξιλάρι, αρχίζουν να του έρχονται λαμπρές ιδέες, να θυμάται τα πράγματα από το παρελθόν του και στη συνέχεια αρχίζει ο κατήφορος. Ψάχνει για το τηλέφωνό του, για surfing στο διαδίκτυο, αναζητά τους φίλους που είναι επίσης νυχτοπούλια και πριν καν το καταλάβει, αρχίζει να ξημερώνει και ο ύπνος έχει χαθεί.

Παρθένος: Υπεραναλύει τα πάντα αντί να κοιμάται

Μια Παρθένος είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ξεχάσει τα πολλά καθήκοντα που πρέπει να επιτελέσει. Αντί να κάνει ένα διάλειμμα, ανησυχεί για το πόσο ανθρώπινα αδύνατο είναι να τα καταφέρει όλα. Γι ‘αυτό είναι τόσο δύσκολο γι’ αυτήν να πάει για ύπνο, επειδή πάντα θεωρεί ότι έχει ακόμα κάτι να κάνει. Οι πιθανότητες είναι ότι είναι τόσο κοντά στο να στριφογυρίζει στο κρεβάτι για να σκεφτεί τι θα κάνει την επόμενη μέρα.

Ιχθείς: Είτε κοιμούνται αργά είτε δεν κοιμούνται καθόλου

Κανείς δεν έχει πιο περίπλοκο πρόγραμμα ύπνου από έναν Ιχθύ. Εκτός από όλα τα άλλα, αυτό είναι το ζώδιο του ονείρου και του οραματισμού, που σημαίνει ότι είναι εξίσου ικανοί να κοιμηθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς απέχουν από τον ύπνο εντελώς. Μερικές φορές η φαντασία τους είναι τόσο ζωντανή, που δεν μπορούν παρά να μείνουν ξύπνιοι και να την εξερευνήσουν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Ένας Ιχθύς είναι ένα νυχτοπούλι που είναι τόσο πολύ κουρασμένο για να το συνειδητοποιήσει.

Πηγή: Womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ