Θέλεις να φέρεις πίσω τον «πρώην»; Τα άστρα σου λένε τι να κάνεις

Θέλεις να φέρεις πίσω τον «πρώην»; Τα άστρα σου λένε τι να κάνεις

Προσπάθησε να δείξεις υπομονή, μην ενεργείς κάτω από το καθεστώς της απελπισίας, να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου, να συνεχίσεις τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής σου και απλά να προσπαθείς να είσαι ο φοβερός άνθρωπος που ερωτεύτηκε αρχικά ο πρώην σου.

Ο έρωτας μπορεί να πληγώσει πολύ, ειδικά όταν αυτό που θέλεις έχει φύγει. Αλλά αντί να είσαι τόσο απασχολημένη με το να αισθάνεσαι λυπημένη για τον εαυτό σου, μήπως θα έπρεπε να ασχοληθείς με το να ξανακερδίσεις τον πρώην σου. Αλλά πώς;

Υπάρχουν, φυσικά, μερικοί βασικοί κανόνες. Προσπάθησε να δείξεις υπομονή, μην ενεργείς κάτω από το καθεστώς της απελπισίας, να διατηρήσεις την αξιοπρέπεια σου, να συνεχίσεις τους κανονικούς ρυθμούς της ζωής σου και απλά να προσπαθείς να είσαι ο φοβερός άνθρωπος που ερωτεύτηκε αρχικά ο πρώην σου. Συχνά, απλά προχωρώντας με τη δική σου ζωή, ευτυχώς αρκεί για να κάνεις τον πρώην σου να το ξανασκεφτεί.

Θυμήσου ότι τα πάντα είναι το σωστό timing. Και αν θέλεις πραγματικά να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου να ξανακερδίσεις μια χαμένη αγάπη, πάρε την Αστρολογία στο πλευρό σου. Ορισμένες ημερομηνίες και ώρες είναι απλά καλύτερες από άλλες για την προσέγγιση ενός πρώην με την ελπίδα μιας επανασύνδεσης.

Διάβασε τι πρέπει να κάνεις, σύμφωνα με το tarot.com αν είσαι από αυτές που το ρίχνουν γενικά… στ’ άστρα!

Ανάδρομος έρωτας

Δύο από τις καλύτερες περιόδους για να ξανακερδίσεις έναν χαμένο έρωτα, είναι όταν ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας ή η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, είναι ανάδρομοι. Όταν αυτοί οι πλανήτες φαίνεται να γυρίζουν προς τα πίσω, οι άνθρωποι γίνονται περισσότερο ενδοσκοπικοί και στοχαστικοί για τις σχέσεις και οι άνθρωποι και οι ιδέες από το παρελθόν είναι πιο πιθανό να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο. Αυτό σημαίνει ότι ο πρώην σας είναι πιθανότερο να σκέφτεται και εσάς.

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος τρεις ή τέσσερις φορές το χρόνο και η Αφροδίτη κάθε 18 μήνες. Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, αλλά είναι πιο πιθανό να βρείς τους πρώην σου να κοιτάζουν πίσω. Θα αναρωτιούνται εάν πήραν τη σωστή απόφαση να χωρίσουν μαζί σου και ανάλογα με το πώς συμπεριφέρεσαι (δηλαδή χωρίς κλαψούρισμα ή παρακάλια ή κλάμα), μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι έκαναν λάθος κίνηση.

Και όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για τους προηγούμενους έρωτες να αναπολήσουν τη σχέση σας. Αυτή είναι η στιγμή για να το παίξεις άνετη και να αφήσεις τον πρώην σου να έρθει σε σένα – μην ανησυχείς, αν είναι να γίνει αυτό, θα γίνει. Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια ισχυρή περίοδος για να επανεμφανιστεί μια χαμένη αγάπη και όταν το κάνει, απλά εστίασε στο να είσαι ο χαρούμενος και σίγουρος εαυτος σου και να δεις πώς η σχέση σας αναπτύσσεται ξανά.

Πρόσεξε την Αφροδίτη

Η Αφροδίτη δεν είναι απλώς ένα ερωτικός παράγοντας όταν είναι ανάδρομη, αλλά και όταν ο Ήλιος διέρχεται μέσω των ζωδίων στα οποία είναι κυρίαρχη η Αφροδίτη, δηλαδή ο Ταύρος και ο Ζυγός. Αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο τον Απρίλιο / Μάιο και τον Σεπτέμβριο / Οκτώβριο, καθιστώντας τους μήνες αυτούς ως μια καλή εποχή για να αναζητήσεις έναν πρώην (και με το «αναζητήσεις», δεν εννοούμε να ανεβάζεις φωτογραφίες με γατάκια και ουράνια τόξα στη σελίδα του στο Facebook).

Κοίταξε σε ένα αστρολογικό ημερολόγιο για να μάθεις τις ακριβείς ημερομηνίες που ο ήλιος θα περάσει στον Ταύρο και τον Ζυγό, ζώδια σταθερότητας και σχέσεων και στη συνέχεια προετοιμάσου για να κάνεις την κίνησή σου. Στείλε ένα τυπικό μήνυμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, προτείνοντας του να συναντηθείτε για έναν καφέ ή για ένα ποτό. Αν δεχθεί ίσως τα πράγματα να είναι πιο εύκολα.

Παρακολούθησε τη Σελήνη

Η Σελήνη, που ρυθμίζει τα συναισθήματα, κινείται γρήγορα. Διέρχεται μέσω κάθε ζωδίου για περίπου 2,5 ημέρες, φέρνοντας μια συνεχώς μεταβαλλόμενη ροή νέας συναισθηματικής ενέργειας. Παρακολούθησε τη Σελήνη όταν περνάει από τα ζώδια της αγάπης όπως ο Ταύρος ή ο Ζυγός ή ο παθιασμένος Σκορπιός, εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το σεξ ως όπλο. Απόφυγε να προσεγγίσεις έναν πρώην όταν η Σελήνη είναι σε ζώδια, όπως ο Αιγόκερως ή η Παρθένος.

Επίσης πρόσεχε τη Σελήνη όταν γεμίζει και τότε θα έχεις καλύτερη τύχη με τα ερωτικά σου. Και περίμενε περίπου 12 ώρες μετά από τη Νέα Σελήνη για να κάνεις τις μεγάλες κινήσεις για τον πρώην.

Όψεις της αγάπης

Οι «όψεις» είναι οι γωνίες που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους και αν παρακολουθήσεις προσεκτικά τις όψεις, θα αποκτήσεις μια εικόνα για το πότε θα έχεις την καλύτερη τύχη στην αγάπη. Όταν ο Ήλιος, η Σελήνη ή οι πλανήτες σχηματίζουν «τετράγωνα», θα πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους. Αλλά όταν σχηματίζουν όψεις «τριάδας», η αγάπη παίρνει το πράσινο φως.

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ