Αυτά είναι τα ζώδια που θα «δεθούν» μαζί σου, από την αρχή!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα «δεθούν» μαζί σου, από την αρχή!

Αυτά τα ζώδια θα «κολλήσουν» ερωτικά μαζί σου πολύ γρήγορα!

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δένονται γρήγορα και νιώθουν μεγάλη οικειότητα με τους συντρόφους τους. Μάλιστα, από τις πρώτες κιόλας μέρες της σχέσης τους, αρχίζουν και σκέφτονται τη μέρα που θα μοιραστούν το ίδιο επώνυμο, όταν αναπόφευκτα… θα παντρευτούν!
Συνήθως πρόκειται για άτομα που νιώθουν χαρά ν’ αράξουν σπίτι και να δουν ταινίες με τον σύντροφό τους, παρά να βγαίνουν έξω και να παρίστανται σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μάλιστα αυτή είναι η εικόνα που φαντάζονται όταν σκέφτονται ποια θα ήταν η ιδανική σχέση για τους ίδιους. Επίσης είναι τα άτομα που όταν λήξει μια σχέση τους θα περάσουν πολύ δύσκολα για βδομάδες ή και μήνες μετά.

Παρακάτω θα βρεις, ταξινομημένα από το πιο πιθανό στο λιγότερο πιθανό, τα ζώδια που θα δεθούν συναισθηματικά πολύ γρήγορα με το ταίρι τους, αφού θεωρούν ότι το πιο σημαντικό είναι η βαθιά αγάπη και η στήριξη μεταξύ δύο συντρόφων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αληθινή αγάπη δεν είναι κάτι που ο Σκορπιός το βρίσκει εύκολα, αν και το ζώδιο αυτό την αναζητά διαρκώς. Θα πρέπει να φιλήσει πολλούς βατράχους πριν βρει τον πρίγκιπα ή την πριγκίπισσά του, και μάλλον πρέπει να προσπαθήσει πιο πολύ από τα άλλα ζώδια.

Αν και η μυστηριακή του φύση τον κάνει δύσκολο στο να ανοιχτεί στους άλλους, νιώθει διαρκώς την ανάγκη να αποκτήσει ένα δυνατό συναισθηματικό σύνδεσμο με κάποιον/α, που πάντα ελπίζει ότι μπορεί να είναι το παντοτινό του ταίρι.

Επειδή δένεται πολύ γρήγορα με ένα άτομο που τον ελκύει, είναι εύκολο για τον Σκορπιό να ραγίσει η καρδιά του για κάποιον που δεν το άξιζε καν. Έχει τη συνήθεια να μετατρέπει μια επιπόλαια σχέση ή μια απλή ερωτική επαφή σε κάτι περισσότερο και να αναστατώνεται όταν αυτό δεν λειτουργήσει όπως το θέλει.

Αν νιώσει μια ιδιαίτερα ισχυρή έλξη για κάποιον/α μπορεί να χάσει ακόμη και τη κοινή λογική του και γίνει λίγο τρελός στον έρωτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι ο τύπος που συνήθως ψάχνει το άτομο που θα αγαπήσει και θα τον/την συντροφεύσει σε όλη του τη ζωή. Αν μπορούσες να διαβάσεις την σκέψη του, θα ήξερες ότι κάθε φορά που συναντάει κάποιον που θαυμάζει ή του προκαλεί στοργή, υποσυνείδητα σκέφτεται πάντα «κι αν αυτός/ή είναι ο έρωτας της ζωής μου;»

Φυσικά, αν και δένεται γρήγορα με τους ανθρώπους, δεν ερωτεύεται με την ίδια ταχύτητα. Λόγω της επιφυλακτικής ιδιοσυγκρασίας του, είναι πολύ δύσκολο για τον Καρκίνο να ρισκάρει τα πάντα για ένα άτομο, από την αρχή της γνωριμίας τους.

Πάντως, από τη στιγμή που θα είναι μαζί σου, θέλει να είναι μαζί σου για πάντα. Ο Καρκίνος είναι το είδος του συντρόφου που δεν μπορεί να φανταστεί το μέλλον του χωρίς το άτομο που αγαπάει, οπότε αν χωρίσει και ραγίσει η καρδιά του, μπορεί να του πάρει μήνες ή και χρόνια για να το ξεπεράσει.

Έχει πολλή αγάπη να δώσει, και αντί να ψέγει τον εαυτό του για τις αποτυχίες του στον τομέα της αγάπης, καλύτερα τα καταφέρει να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και να προσπαθήσει ξανά. Όταν βέβαια νιώσει έτοιμος/η για κάτι τέτοιο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ο τύπος που θα δεθεί με κάποιον/α, αλλά δεν θα το συνειδητοποιήσει από την αρχή. Είναι ένας υποστηρικτής της αργής και σταθερής πορείας προς την αγάπη.

Ανεξαρτήτα πάντως, από το πώς θα εξελιχθεί τελικά η σχέση, ο Ταύρος είναι πάντα πρόθυμος/η να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για σένα.

Θέλει να σε φλερτάρει, να σου πει ερωτόλογα, να σε περιποιηθεί και να σου αποδείξει για ποιο λόγο είναι το κατάλληλο ταίρι για σένα. Πριν ακόμα το καταλάβεις, θα σου έχει γίνει απαραίτητος/η.

Ίσως να μην είναι ο τύπος που ερωτεύεσαι ή σε ερωτεύεται «με την πρώτη ματιά», όμως σίγουρα θα ενεργοποιηθεί συναισθηματικά από πολύ νωρίς σε μια σχέση.

Αυτός είναι ο λόγος που καθίσταται τόσο δύσκολο για έναν Ταύρο να τελειώσει μια σχέση. Νιώθει τόση οικειότητα μαζί σου σαν να σε ήξερε από πάντα. Και το να εγκαταλείψει κάτι τέτοιο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο νόμιζε.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται μέσα σε μια σχέση, ειδικά από τη στιγμή που αυτό σημαίνει ότι ξοδεύει όλο το χρόνο του με κάποιον/α που πραγματικά αγαπά και νοιάζεται.

Αυτό σημαίνει ότι για να επενδύσει 100%, η σχέση θα πρέπει να γεμίζει με φλόγα την παθιασμένη ψυχή του.

Ο Λέων δεν βαριέται εύκολα σε μια σχέση, αλλά χρειάζεται να ξέρει ότι είσαι συνεχώς αφοσιωμένος/η όπως είναι κι εκείνος/η σε σένα.

Ένας σύντροφος που είναι αμφίθυμος ή δεν δείχνει ενθουσιασμό μέσα στη σχέση, δεν είναι το κατάλληλο άτομο για τον Λέοντα, ο οποίος είναι το είδος του γενναιόδωρου εραστή που λέει «ναι σε όλα«. Άρα, το ίδιο πρέπει να είσαι κι εσύ!

Αν αρχίσει να αισθάνεται ότι τον αγνοείς ή ότι έχεις δεύτερες σκέψεις, το ενδιαφέρον του αρχίζει να σβήνει σιγά-σιγά. Μπορεί μάλιστα να αρχίσει να ψάχνει για καινούργια αγάπη που θα τον κάνει να ξεφύγει από τη βαρεμάρα, πριν ακόμα χωρίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι ένα είδος αινίγματος όταν πρόκειται για συναισθηματικούς δεσμούς. Όταν βρουν κάποιον/α που τους αρέσει πραγματικά, είναι σαν η ψυχή και το σώμα τους ν’ ανοίγουν και να γεμίζουν ρομαντική μουσική, γιατί θέλουν να νιώσουν τα πάντα.

Μπορούν να γίνουν πολύ «της προσκόλλησης», αφού εξαρτώνται συναισθηματικά και συχνά δεν μπορούν να λειτουργήσουν αν ο εραστής ή η ερωμένη τους δεν είναι παρόντες. Αυτή η δυνατή αγάπη τους δυναμώνει ακόμα περισσότερο, αν το ταίρι τους ανταποκρίνεται συναισθηματικά.

Αλλά επειδή το σύμβολο των Ιχθύων είναι δύο ψάρια που κολυμπούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, πρέπει να λάβεις υπόψης ότι ίσως να σε απομακρύνει από κοντά του. Οι Ιχθύες μπορεί να είναι «πότε ζέστη και πότε κρύο» , οπότε δεν είναι ασυνήθιστο γι’ αυτούς τη μια στιγμή να είναι τρελά ερωτευμένοι και την επόμενη να αναρωτιούνται πως στο καλό έμπλεξαν τόσο γρήγορα σε μια σχέση μαζί σου.

Συμπέρασμα: Όταν μια σχέση είναι τοξική, ο Ιχθύς χάνει τελικά το ενδιαφέρον του, ενώ αν είναι υγιής, θα μείνει κολλημένος μαζί σου όλη του τη ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως ξέρει ότι δεν μπορείς να αποκαλύψεις κάθε πτυχή του εαυτού σου στον καθένα ή την καθεμία με την πρώτη ματιά, πράγμα που σημαίνει ότι θα κάνει αρκετή υπομονή πριν τα παρατήσει.

Δεν βαριέται εύκολα μέσα σε μια σχέση, επειδή ξέρει ότι μια καινούργια σχέση διέπεται από τη διαδικασία της διαρκούς μάθησης και θέλει πολλή δουλειά και από τα δύο άτομα.

Από τη στιγμή που θα νιώσει άνετα μέσα στη σχέση και θ’ αφήσει τον εαυτό του να «βουτήξει στα βαθιά», σημαίνει ότι έχει ερωτοχτυπηθεί. Θα βαρεθεί μόνο στην περίπτωση που νιώσει ότι σπαταλάτε το χρόνο του ή αν οι δύο σας δεν κοινούς στόχους που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της σχέσης σας.

Ακόμα κι όταν είναι ερωτευμένος/η, δεν προσκολλάται απόλυτα πάνω σου, αλλά εκτιμά βαθιά μια σταθερή σχέση που θα είναι τρυφερή και θα έχει οικειότητα.

Πηγή: astrology.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ