Αυτά είναι τα ζώδια που το μυαλό τους δεν ξεκολλάει από το… κρεβάτι

Αυτά είναι τα ζώδια που το μυαλό τους δεν ξεκολλάει από το… κρεβάτι

Σκέφτονται μόνο το σεξ!

Η αλήθεια είναι πως τα ζώδια αυτά έχουν τις περισσότερες ορμές σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Είναι τα άτομα εκείνα που το μυαλό τους πηγαίνει συνέχεια στο σεξ και κάνουν τα πάντα προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Ειδικά αν είναι σε σχέση, τότε έχουν απαίτηση από το ταίρι τους να είναι μόνιμα σε… mood κατάλληλο και φυσικά να έχει όρεξη και κέφι για να τα ικανοποιήσει.

ΚΡΙΟΣ

Το ζώδιο αυτό είναι πάντα έτοιμο για όλα. «Κυνηγάει» θηράματα σε κάθε ευκαιρία. Είναι πρόθυμος όλη την ώρα και το μυαλό του περιστρέφεται γύρω από το σεξ. Μπορεί να μην έχει και την μεγαλύτερη διάρκεια που θα έχει συναντήσει ποτέ σε ζώδιο, έχει όμως τις περισσότερες… φορές. Για λίγη ώρα μόνο ξαποσταίνει και είναι και πάλι έτοιμος για «μάχη».

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν τους το είχες, έτσι; Λογικό… Το ζώδιο αυτό είναι αυτό που λέμε το «σιγανό ποταμάκι». Και όμως! Όχι μόνο σκέφτεται το σεξ όλη την ώρα και είναι και αχόρταγο, είναι και πορνοδιαστροφικό. Έχει πολλά φετίχ και του αρέσουν οι προχωρημένες καταστάσεις. Και επειδή είναι και άτομο που περπατά και ονειρεύεται γενικότερα, να ξέρεις ότι πολλά από αυτά τα… όνειρα είναι και σεξουαλικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο γλυκούλης του ζωδιακού μπορεί να σε εκπλήξει με το πόσο σεξομανής είναι. Έχει τον τρόπο του να καταφέρνει τα «θύματά» του και μάλιστα έχει τον τρόπο να τα κάνει να τον ικανοποιούν όσο εκείνος θέλει. Δίνει βέβαια και αυτός πολλά, να τα λέμε και όλα. Ο Ζυγός είναι ζώδιο συντροφικό και μέσα από τον έρωτα και το σεξ παίρνει τεράστια ικανοποίηση και καλύπτει πολλά κενά του.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις ακούσει για τον Ταύρο σε υαλοπωλείο; Έτσι νιώθει ένας Ταύρος, όταν έχει ορμές. Το έχει ανάγκη πολύ και δεν κρατιέται. Έχει το μυαλό του σχεδόν συνέχεια κολλημένο στο σεξ και μάλιστα θεωρείται και ένα από τα ζώδια με τις καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι. Είναι αυτό που λέμε και… «Μαραθωνοδρόμος» λόγω αντοχής. Ο Ταύρος θα διεκδικήσει την σεξουαλική του ικανοποίηση με κάθε τρόπο γιατί για εκείνον είναι μια από τις βασικές του ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλο ένα «σιγανό ποταμάκι» μετά τους Ιχθύες. Του αρέσει το σεξ, αλλά θέλει να έχει στο πλευρό του ένα εκρηκτικό και sexy ταίρι. Δεν είναι «ο καλός ο μύλος που όλα τα αλέθει», αλλά αν βρει έναν/μια σύντροφο που να την γεμίζει, η Παρθένος γίνεται πραγματικό sex junkie. Και στα… γούστα, μοιάζει αρκετά με τον Ιχθύ. Είναι έτοιμη για όλα!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σίγουρα θα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουμε βάλει στην σχετική λίστα τον Σκορπιό. Υπάρχει λόγος και θα στον εξηγήσουμε. Ο Σκορπιός είναι ή όλα ή τίποτα. Ή θα κάνει σεξ μέχρι τελικής πτώσης ή θα περάσει μεγάλο διάστημα που μπορεί και να απέχει από το σεξ. Οπότε… σεξομανή δεν τον λες. Παθιασμένο, σεξουαλικό κτλ ναι, αλλά σεξομανή όχι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ