Ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι οδηγοί;

Ποια ζώδια είναι οι χειρότεροι οδηγοί;

Με αφορμή την πασχαλινή έξοδο, καλό είναι να ξέρεις πόσο ρισκάρεις όταν μπαίνεις σε αυτοκίνητο που οδηγεί άλλος...

Με αφορμή την πασχαλινή έξοδο, καλό είναι να ξέρεις πόσο ρισκάρεις όταν μπαίνεις σε αυτοκίνητο που οδηγεί άλλος…

Τι σχέση μπορεί να έχουν τα ζώδια με τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα; Την απάντηση έδωσε έρευνα που είχε διεξαχθεί από ασφαλιστική εταιρεία και δημοσιεύτηκε στη συνέχεια στην εφημερίδα Daily Mail, η οποία κατέγραφε τους οδηγούς που είναι επιρρεπείς στα ατυχήματα σε ποσοστά επί τοις εκατό, προκειμένου να υπολογιστεί η δεξιοτεχνία τους ανά ζώδιο.

Τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν εντελώς τους αστρολόγους.

Ποιοι είναι λοιπόν οι καλύτεροι, ποιοι οι χειρότεροι και ποιοι οι πιο… ζημιάρηδες οδηγοί;

Οι καλύτεροι οδηγοί

Τα άτομα που άνηκαν στο ζώδιο του Σκορπιού αναμένονταν και αναμείχθηκαν σε μικρό ποσοστό ατυχημάτων. Προσεκτικοί στους δρόμους αποδεικνύονται οι Τοξότες που, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι ιδιαίτερα δυναμικοί και αποτελεσματικοί.

Οι ισορροπημένοι

Τρίτοι στη σειρά οι Αιγόκεροι, που ενώ δεν προβλέπονται ιδιαίτερα απρόσεκτοι, η πραγματική συχνότητα με την οποία εμπλέκονται σε ατυχήματα είναι σχετικά μεγάλη. Ακολουθούν οι Δίδυμοι, στους οποιούς οι αστρολόγοι έπεσαν τελείως έξω: ενώ τους θεωρούσαν μη επιρρεπείς στα ατυχήματα, η πραγματικότητα δείχνει το ακριβώς αντίθετο.
Στην πέμπτη θέση βρίσκονται οι Λέοντες, στους οποίους υπάρχει μια ισορροπημένη αναλογία παρατηρούμενης και αναμενόμενης συχνότητας.

Και η ώρα της πικρής αλήθειας…

Οι ζημιάρηδες

Οι Ιχθείς, παρόλο που θεωρούνται από τους αστρολόγους οι πιο προσεκτικοί, βρίσκονται στη μέση της βαθμίδας συχνότητας ατυχημάτων.  Οι Ζυγοί και οι Κριοί εμπλέκονται συχνά σε ατυχήματα, παρά τις θετικές εκτιμήσεις των αστρολόγων στα ζώδια αυτά.
Στη συνέχεια, οι Υδροχόοι και οι Καρκίνοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να προκαλέσουν ατύχημα κατά τους αστρολόγους, αλλά στην πραγματικότητα οι Καρκίνοι είναι πιό «ζημιάρηδες» από τους Υδροχόους.

…Και οι χειρότεροι

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Ταύρων δεν διαψεύδουν τις προβλέψεις των αστρολόγων αφού είναι οι πρώτοι στη βαθμίδα πρόκλησης ατυχημάτων και δεύτεροι στις προβλέψεις των αστρολόγων.

Οι Παρθένοι, τέλος, είναι από τα λίγα ζώδια στα οποία συμφώνησαν τα πραγματικά γεγονότα και οι αστρολόγοι: Συμμετέχουν σε μεγάλο ποσοστό σε ατυχήματα και θεωρούνται αρκετά αφηρημένοι από τους αστρολόγους.

Πηγή: womenonly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ