Οικονομικά Αιγόκερως 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Οικονομικά Αιγόκερως 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Αιγόκερω ανά δεκαήμερο για το 2020!

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Εύκολα σου τα περιγράφουν οι αστρολόγοι, κάτι που από μόνο του σε κάνει να στραβομουτσουνιάζεις. Κι άδικο δεν έχεις, αφού είναι βέβαιο πως με την Ηλιακή έκλειψη, που έχει τον Δία σύμμαχο, θα πλακώσουν τα λαμόγια για να σε παρασύρουν στις βρωμοδουλειές τους.

Όμως έχουν γνώσιν οι φύλακες. Δευτεράντζα δεν γίνεσαι κι αν είναι να σου παραδώσουν την αρχηγία, μόνο τότε θα ενδώσεις. Διότι και η διαπλοκή θέλει τέχνη κι αν την αφήσεις σε τίποτε τυχάρπαστους θα σε σέρνουν στα δικαστήρια μόλις αλλάξει η κυβέρνηση. Είναι όμως κι αυτός ο Ουρανός που σου ψιθυρίζει διαρκώς στ’ αφτί «κι αν σου κάτσει»; Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα, Ουρανέ, που περνάς, σε όποια πόρτα σταματάς κι ό,τι θυμάσαι χαίρεσαι. Εδώ είναι το Κρονέικο, δεν είναι παίξε γέλασε!

2ο δεκαήμερο

Μεγάλη κίνηση βλέπω, συμφωνίες και κόντρα συμφωνίες, σε δουλειά να βρίσκεσαι, δηλαδή, αλλά αυτό δε σε χαλάει καθόλου. Ίσα-ίσα που θα φτιάξεις το πλάνο σου για την επόμενη τριακονταετία και βάλε. Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι κι όποιος βιάζεται να μετακομίσει στον Κριό. Εμπόδια φυσικά και θα υπάρξουν, αλλά για αυτά ζεις και πεθαίνεις.

Να στουκάρεις μπορεί, να μην ξανασηκωθείς αποκλείεται, αποτυχημένος Αιγόκερως δεν προβλέπεται, άσε που όλοι αυτοί που σήμερα σε κατακρίνουν και σε κριτικάρουν, μετά από εκατό χρόνια θα σε μνημονεύουν με θαυμασμό και θα αναπολούν τα χρόνια της αδέκαστης δικαιοσύνης σου. «Ά ρε και να ‘χαμε αυτόν για Πρωθυπουργό»! Ναι καλά, τώρα να τους δεις, που πας against all odds, με τον σταυρό στο χέρι, ενίοτε και στους ώμους.

3ο δεκαήμερο

Το πράγμα είναι σοβαρό και δεν χωρούν ούτε υπεκφυγές, ούτε ημίμετρα. Οι δυσκολίες σε χαλυβδώνουν και όταν οι άλλοι λιγοψυχάνε εσύ είσαι εκεί για να δείξεις την αξία σου. Τι έγινε πουλάκια μου, είδατε τα δύσκολα και την κάνατε; Α ρε Αιγόκερως που σας χρειάζεται! Κι όπου να ‘ναι -σε τριάντα χρονάκια πάνω-κάτω θα έρθει και η πολυπόθητη δικαίωση.

Μέχρι τότε βέβαια θα σε κόψει λόρδα, διότι η τέχνη του επιχειρείν θέλει και τις θυσίες της. Άρχισε λοιπόν να ξεφορτώνεσαι και να πουλάς ό,τι δεν σου χρειάζεται, αν κι αυτό το τελευταίο είναι πολύ συζητήσιμο. Ναι, μην κλαις, θα πετάξεις και τις βίδες που είχες βρει στον δρόμο μια βραδιά στο Λεβερκούζεν, τότε που αμούστακο παιδί ακόμη, έλιωνες στις φάμπρικες. Όχι στα κεφάλια τους, υπάρχει και η ανακύκλωση ξέρεις…

Πηγή: astrology.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ