Υδροχόος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, διάβασε την ετήσια πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒ 

Πάνω που έτριβες τα χέρια σου από χαρά και ικανοποίηση για τα χουνέρια που σκαρώνει ο Ουρανός σε όλους τους «δήθεν» ή συντηρίκλες, να ‘σου ο Κρόνος, που από τις 22/3 μέχρι και τον Ιούνιο, εισβάλλει στο ζώδιό σου, αρχίζοντας τις προειδοποιητικές βολές. Αλλά τι σημαίνει παρακαλώ το «προσγειώσου»; Ας σου εξηγήσει κάποιος επιτέλους για να λυθεί και η παρεξήγηση, δηλαδή.

Διότι εσύ πετάς στα ουράνια, αυτή είναι η φυσική σου θέση, μακριά από το πλήθος, αλλά να το τηράς κιόλας αφ’ υψηλού και να το κοντρολάρεις με τις θεωρίες σου. Και τώρα θα έρθει ο Κρόνος να κάνει την θεωρία σου πράξη; Ωιμέ, κακόμοιροι, τι έχετε να τραβήξετε! Κι εσύ όμως ένα σφίξιμο θα το νοιώσεις και θα αρχίσεις να παίρνεις επάνω σου πράγματα, που κάτω από άλλες συνθήκες ούτε θα ήθελες να τα βλέπεις, δεν σου λέω πολλά για την συνέχεια που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αλλά δεν είναι της παρούσης.

Σε πρώτη φάση πάντως, με τον Δία να συναντά τον Κρόνο τον Δεκέμβριο, το 2021, θα την ψιλοβγάλεις, το «μετά» άσ’ το καλύτερα. Η τιτανομαχία Κρόνου-Ουρανού θα αλλάξει τον κόσμο και τον κόσμο σου, οπότε μην παίρνεις τίποτε για σίγουρο. Σου δίνω αυτήν την πληροφορία, επειδή, παρά τον παλιοχαρακτήρα σου, που δεν τον βλέπει κανείς εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, κατά βάθος σε συμπαθώ λόγω της τρέλας που κουβαλάς. Το ίδιο κι ο Ουρανός βέβαια, εξ άλλου, αν δεν ταιριάζατε, δε θα συμπεθεριάζατε.

Στα προσωπικά σου τώρα, είναι αυτονόητο πως δεν γίνεται να χάσεις το πάρτι με τις εφτά συναντήσεις Αφροδίτης-Άρη και τις εκλείψεις στον άξονα Διδύμων-Τοξότη. Μην έχοντας, μάλιστα, κάποιο κόλλημα με τις δεσμεύσεις, βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση και το κοινό σου περιμένει με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις σου. Ποιον ή ποια θα τρελάνεις πάλι; Τα δε στοιχήματα πέφτουν βροχή για το πόσο θα αντέξεις σε μια μόνιμη σχέση. Έναν μήνα, μια βδομάδα ή μια ώρα; Το τελευταίο έχει απόδοση 1,2 και δεν αξίζει πρόσεξε όμως γιατί το μάτι μου πήρε και κάτι παντρολογήματα και, ανεξάρτητα με το αν θα σου βγουν σε καλό, ένα έχω να σου πω: Χίλια προς ένα παίζεται αυτή η πιθανότητα και αξίζει να την ποντάρεις κι ύστερα να στήσεις το ματσάκι.

Εκείνο όμως που θέλω να προσέξεις πραγματικά είναι η υγεία σου -δεν παίζουν με αυτά- αλλά και τις κινήσεις σου στον δρόμο, ειδικά μετά τον Ιούλιο που ο Αρούκος θα εγκατασταθεί στον Κριό. Όχι, δηλαδή, να την γλιτώσεις στους αιθέρες και να πας από ηλεκτρικό… πατίνι!

Πηγή: astrology.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ